Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Πλήρης στην Καβάλα

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για την πρεμιέρα του 18ου πρωταθλήματος έχει μπει η ΑΕΚ. Ο Πέτρος Ραβούσης διαπίστωσε με χαρά πως στην Καβάλα η ομάδα του θα είναι πλήρης αφού ο Μπορμπόκης ξεπέρασε τον τραυματισμό και θα δώσει κανονικά το "παρών". Ο "Πετράν" θεωρεί την καλή εμφάνιση και τη νίκη ιδιαίτερα σημαντική. Εκτός από τους τρεις βαθμούς πιστεύει πως θα λειτουργήσει ως δείγμα γραφής.

  • Ανοιγμα προς τους οργανωμένους οπαδούς αλλά και τοποθέτησή τουςενόψει των ευθυνών απέναντι στην ομάδα, πραγματοποίησε χτες ο Μ. Τροχανάς μ' αφορμή την τιμή των εισιτηρίων στον αγώνα με τη Χέμλον. Πολλοί ερμήνευσαν τις 2.000 δρχ. για την περιβόητη "σκεπαστή" εξέδρα ως τιμωρία των αντιφρονούντων.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, προφανώς για να τους διαψεύσει, γνωστοποίησε ότι όποιος δε δύναται να πληρώσει το αντίτιμο του εισιτηρίου μπορεί να προμηθευτεί μια από τις 3.000 ονομαστικές προσκλήσεις που θα εκδοθούν.

  • Ο Ντόμπος κλήθηκε στην Εθνική Ρουμανίας για το φιλικό αγώνα με τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα (18/9). Η ομοσπονδία της χώρας του ζητάει να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή τρεις μέρες νωρίτερα. Ετσι θα χάσει το παιχνίδι με την Καστοριά.
  • Αποκλείστηκε στο δεύτερο γύρο του κυπέλλου Σλοβακίας η Χέμλον, ευρωπαϊκή αντίπαλος της Ενωσης, από τη Ματαντόρ (Β Εθνικής) αφού έχασε εκτός έδρας με 3 - 1.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ