Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Πρώτη της ΑΕΚ στην Αθήνα

Υποδέχεται τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Τρέχει ο ΠΑΟ για το δεύτερο ξένο

Ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις τους παρά την ήττα από τη Χάποελ Τελ Αβίβ με 70 - 71, επέστρεψαν από το Ισραήλ οι παίκτες της ΑΕΚ. Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου σήμερα στις 20.00, αλλά αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ. Είναι η πρώτη εμφάνιση των παικτών της ΑΕΚ μπροστά στο δικό της κοινό, που ανυπομονεί να γνωρίσει από κοντά τους εννέα παίκτες που αποκτήθηκαν στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

  • Μετά από ένα μήνα προετοιμασίας σε Γαλλία, Ισπανία και Αργεντινή, επέστρεψαν χτες στην Αθήνα οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Μπόζινταρ Μαλίκοβιτς δήλωσε, ως είθισται, ικανοποιημένος από τη δουλιά που έγινε, αλλά παράλληλα έκανε λόγο για μια δύσκολη φάση την οποία διανύει η ομάδα του. "Πολλοί παίκτες είναι νέοι, ενώ δεν έλειψαν και οι τραυματισμοί. Κάθε μέρα όμως πηγαίνουμε καλύτερα. Το γνωρίζουν αυτό οι οπαδοί μας και ελπίζω ότι θα δείξουν κατανόηση", υπογράμμισε. Ο Σέρβος προπονητής είχε χτες επείγουσα συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας, καθώς μία βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και τρεις πριν τη ρεβάνς με την Ολύμπια για το διηπειρωτικό κύπελλο, δεν έχει βρεθεί ακόμη ο αντικαταστάτης του Στόγιαν Βράνκοβιτς.
  • Στο μεταξύ, προβλήματα αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος, τον οποίο κάλεσε η ΦΙΜΠΑ να αποδείξει την ευρωπαϊκή υπηκοότητα των Βραζιλιάνων παικτών του Καρβάλιο και Μάνα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ