Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Γκολ και θέαμα

Ευρεία νίκη επί της Καλαμάτας θα επιδιώξουν οι "πράσινοι" σήμερα στο ΟΑΚΑ, ενόψει και του πρώτου τους παιχνιδιού με τη Λέγκια

Ο Παναθηναϊκός ελπίζει σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ (FILMNET, 19.00) να... χορέψει Καλαματιανό τη "Μαύρη Θύελλα". Στην αυλαία των αγώνων τους οι πρωταθλητές θέλουν απέναντι στην Καλαμάτα όχι μόνο τη νίκη αλλά πολύ καλή εμφάνιση και αρκετά γκολ.

Μια τέτοια εξέλιξη θα ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με τη Λέγκια, θα μετριάσει την απογοήτευση που έφερε ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα θα σταματήσει (προς το παρόν) τα διάφορα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη θέση και την κυριαρχία του Ρότσα.

Σταυρόλεξο αποτελεί ο καταρτισμός της ενδεκάδας. Ο Βαζέχα θα ερχόταν στην Αθήνα τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ η αναμέτρηση με τη Λέγκια υποχρεώνει τον Ρότσα να θεωρήσει τον αποψινό αγώνα ως γενική πρόβα. Δεν αποκλείεται λοιπόν να υπάρξουν εκπλήξεις. Λ.χ. να μη χρησιμοποιηθεί ο Πολωνός ώστε να ξεκουραστεί ή να μείνουν στον πάγκο βασικοί όπως ο Καπουράνης και ο Μάρκος.

Πάντως σίγουρη είναι η παρουσία του Κόλα. Μάλλον θα τον πλαισιώσουν οι Βάντσικ, Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Γ. Χ. Γεωργιάδης, Καλιτζάκης, Γ. Σ. Γεωργιάδης, Μπορέλι, Καπουράνης, Μάρκος, Νασιόπουλος.

Η Καλαμάτα θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες αφού λόγω τραυματισμών θα λείψουν οι Κελπέκης, Μπαχράμης, Μικές, Σακελαρόπουλος, Στασινόπουλος. Πάντως στο πλευρό της θα έχει περίπου 2.000 φιλάθλους της. Ο Μπο Γιόχανσον αναμένεται να ξεκινήσει με τους Σ. Λυμπερόπουλο, Βαβίλη, Γεωργέα, Τζούμπα, Ντούντου, Κουτσουρέ, Μπελά, Μπλέτσα, Οφελίγκουε, Χάγκαν, Τεγγελίδη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ