Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ Κ. ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΩΜΑ ΨΕΜΑΤΑ
προς τον ελληνικό λαό

Αλέκα Παπαρήγα: Το όραμα του Κ. Σημίτη καμιά σχέση δεν έχει με το όραμα των εργαζομένων, που θέλουν φιλολαϊκή παραγωγική ανάπτυξη και διαβαλκανική αμοιβαία οικονομική συνεργασία

Από ωμά ψέματα, μέχρι κινδυνολογία και δημαγωγία, χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, περιοδεύοντας για τρεις μέρες στη Βόρεια Ελλάδα, υποτάσσοντας τα μεγάλα προβλήματα του λαού και της χώρας στην προεκλογική εξαπάτηση και την υφαρπαγή της λαϊκής ψήφου. Και όλα αυτά, ενώ μιλούσε σε μια περιοχή, η οποία έχει από τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας, όπου έχουν κλείσει πάνω από χίλιες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και η αγροτιά βρίσκεται σε απόγνωση.

"Η μόνη μεγάλη αλήθεια, που είπε ο Κ. Σημίτης, τόνισε η Αλ. Παπαρήγα, ήταν ότι επιδιώκει να μετατρέψει την Ελλάδα, και κυρίως τη Βόρεια Ελλάδα, σε ένα τεράστιο μεσιτικό γραφείο, που θα πρακτορεύει τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών, για να βγάζουν τα κεφάλαιά τους μαζικά από τη χώρα, να κάνουν επενδύσεις στο εξωτερικό και την ίδια ώρα να στέλνουν στη φτώχεια και την ανεργία δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους".


ΣΕΛ.  4,   5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ