Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Κράτησε την παράδοση

Η αρνητική παράδοση της ΑΕΚ στην Καβάλα συνεχίστηκε και φέτος. Οι, επανεμφανιζόμενοι στην Α Εθνική Μακεδόνες ανάγκασαν τους φιλοξενούμενους να αφήσουν φεύγοντας δύο βαθμούς για 8η φορά στην ιστορία των συναντήσεών τους. Το τελικό 1-1 είναι σαφώς μεγάλη επιτυχία για τους γηπεδούχους και αποτυχία για τους φιλοξενούμενους.

Η Καβάλα πήρε αυτό που ήθελε με καλά οργανωμένη άμυνα και αντεπιθέσεις -"φωτιά". Τα προσωπικά μαρκαρίσματα στους Νικολαϊδη, Κετσπάγια, Σαβέφσκι "αχρήστευσαν" τα ατού της Ενωσης και οι προσπάθειες για γκολ δυσκόλεψαν πολύ. Μάλιστα θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη, αλλά σε τρεις φάσεις οι παίχτες της ήταν επιπόλαιοι. Η ΑΕΚ είχε την υπεροχή, αλλά ήταν φλύαρη. Δημιούργησε ευκαιρίες που όμως δε μετατράπηκαν σε γκολ, αφού οι παίχτες της και ιδίως οι Μπατίστα (δοκάρι στο 67), Κωστής ήταν εκνευριστικά άστοχοι.

Το 0-1 έγινε στο 15. Ο Μπατίστα έκανε σέντρα, ο Νικολαϊδης έπιασε κεφαλιά, αλλά ο Αργυρίου απέκρουσε. Οι αμυντικοί καθυστέρησαν και ο Κωστής δε δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Δώδεκα λεπτά όμως αργότερα ο Μίτεφ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε.

Ο Παπατριανταφύλλου που τα πήγε πολύ καλά "κιτρίνισε" τους Μπατίστα, Κωστένογλου, Κετσπάγια, Ντόμπος, Σουκιασάν, Πεγκλή, Μάλλιο, Χέρτναμπλ.

ΚΑΒΑΛΑ: Αργυρίου, Σουκιασάν, Μίτεφ (46 Μουστάκας), Βακιρτζής, Καλιμάνης, Καβακάς, Πεγκλής, Μάλλιος, Σίμοβιτς (65 Παπανδρέου), Σφακιανάκης (77 Μαγκαφίνης), Χέρτναμπλ.

ΑΕΚ: Ατματσίδης, Μπορμπόκης (74 Κοπιτσής), Κασάπης, Ντόμπος, Κωστένογλου, Μαλαδένης, Κετσπάγια, Σαβέφσκι, Μπατίστα, Κωστής, Νικολαϊδης (69 Μαρτσέλο).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ