Τρίτη 24 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Σιγουριά για την πρόκριση

"Είμαστε πανέτοιμοι για την πρόκριση". Η δήλωση αυτή του Πέτρου Ραβούση οριοθετεί το στόχο της ΑΕΚ, που σήμερα το μεσημέρι αναχωρεί για το Ούμενε. Οι "κιτρινόμαυροι" ούτε ως ...ανέκδοτο δε σκέφτονται την πιθανότητα να μη βρεθούν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Χαρακτηριστικό της σιγουριάς που επικρατεί στην ελληνική ομάδα είναι το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μ. Αγγελόπουλος, έχει ήδη κρατήσει θέση για τη μεθαυριανή πτήση της "Ολυμπιακής", που ως προορισμό έχει τη Γενεύη.

Επιπλέον στην ΑΕΚ περιμένουν πως η επιστροφή θα συνοδεύεται από νίκη. Η πεποίθηση αυτή στηρίζεται σε δύο παραμέτρους. Αφ' ενός στην επιβεβλημένη προσπάθεια της Χέμλον να πετύχει γκολ, που σημαίνει ότι μένουν ανοιχτοί διάδρομοι για τους γρήγορους επιθετικούς των φιλοξενουμένων. Αφ' ετέρου στη βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ο Ραβούσης δεν προβληματίζεται από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Σλοβακία (βροχή και κρύο), δεν είναι απόλυτα εξακριβωμένο όμως ότι συμβαίνει το ίδιο για την 11άδα. Παρότι η αίσθηση που επικρατεί είναι πως οι 11 που ξεκίνησαν το φιλικό με την Κόρινθο θα ...πατήσουν πρώτοι το γήπεδο του Ούμενε, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια αλλαγή. Την είσοδο του Μαλαδένη στη θέση του Μπορμπόκη ή κάποιου από τους επιθετικούς. Αν ο Ραβούσης καταλήξει σε αυτή την επιλογή, στόχος του θα είναι περισσότερες αμυντικές λύσεις, αφού ο Μαλαδένης διακρίνεται και για τις ανασταλτικές του ικανότητες.

  • Χτες οι "κιτρινόμαυροι" παρακολούθησαν το βίντεο του πρώτου αγώνα και άκουσαν τις παρατηρήσεις του προπονητή τους για τα λάθη που δεν πρέπει να επαναλάβουν.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ