Τρίτη 24 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ
Ψάχνει διαδρόμους πρόκρισης

Αντεπιθέσεις και εκμετάλλευση των κενών χώρων, το κλειδί της πρόκρισης για τον Ντ. Μπάγεβιτς, στο σημερινό αγώνα

"Φουλ επίθεση", είναι το σύνθημα που επικρατεί στον Ολυμπιακό ενόψει του σημερινού αγώνα - ρεβάνς του 1 - 3 με την ουγγρική Φερεντσβάρος. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς υπογραμμίζει το διττό στόχο των ερυθρολεύκων: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Δε χρειάζεται βιασύνη και με λίγη τύχη μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη - πρόκριση. Φυσικά και θα αγωνιστούμε επιθετικά, όμως πρέπει να φυλάμε και τα νώτα μας. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι ο 12ος παίκτης μας. Χρειαζόμαστε τη συμπαράστασή του, όμως δεν πρέπει να είναι απαιτητικός από το πρώτο λεπτό. Υπομονή χρειαζόμαστε όλοι μας".

Ο Μπάγεβιτς θα τονίσει στους παίκτες του ότι πρέπει να εκμεταλλευτούν το κενό χώρο, ώστε με τις αντεπιθέσεις να γίνουν ευκαιρίες για γκολ. Τέλος ο Ντούσαν θα ζητήσει από τους μέσους Νινιάδη, Τζόρτζεβιτς και Αλεξανδρή να αξιοποιήσουν τους διαδρόμους που θα δημιουργούνται από τις συνεχείς αλλαγές θέσεων των επιθετικών.

Τώρα σε ό,τι αφορά την 11άδα ο τεχνικός των Πειραιωτών θα ξεκινήσει με το σχήμα που παρέταξε και στον πρώτο αγώνα στη Βουδαπέστη. Δηλαδή θα παίξουν οι: Στρακόσια, Καραταϊδης, Νταμπίζας, Βαρεσάνοβιτς, Σαμπανάτζοβιτς, Γεωργάτος, Αλεξανδρής, Νινιάδης, Κακλαμάνος, Ιβιτς και Τζόρτζεβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ στο Καραϊσκάκη δε θα πέφτει... καρφίτσα. Τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν μέσα σε δυο ώρες την περασμένη Παρασκευή και όποιος δεν έχει προμηθευτεί, όπως τονίζει η ΠΑΕ, καλύτερα να μην πάει στο Φάληρο.

Βάργκας: "Αρκετό το 3 - 1"

Με ψηλά τον... αμανέ ήρθαν χτες το απόγευμα στην Αθήνα οι Ούγγροι που δήλωσαν σιγουριά για την έκβαση του αγώνα. Ο νέος τεχνικός, Ζόλντεν Βάργκας, είπε: "Δεν ήρθαμε στην Αθήνα για να δούμε την Ακρόπολη. Το 3 - 1 νομίζω ότι είναι αρκετό για να μας δώσει την πρόκριση. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από ό,τι στο πρώτο ματς της Βουδαπέστης. Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα και σίγουρα αδικήθηκε στο πρώτο ματς. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και θα το δείξουμε στο γήπεδο".

Το μεγάλο αστέρι της Φερεντσβάρος, Κρίστιαν Λέστες, που είναι αμφίβολη η συμμετοχή του (τραυματίας), τόνισε: "Δεν ξέρω αν θα αγωνιστώ. Θα το δούμε την τελευταία στιγμή. Είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε την πρόκριση".

Η πιθανή σύνθεση της ουγγρικής ομάδας: Ζέιλερ, Τέλεκ, Λίμπεργκερ, Σουκς, Πάλιγκ, Γιάγκοντιτς, Μιριούτα, Νίλας, Νέρμπερτ, Νάγκιν, Χόρβατ, Αράνι ή Λίστες.

Ο αγώνας του Φαλήρου θα αρχίσει στις 9μμ και θα μεταδοθεί από την ΕΤ-1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ