Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ετσι είναι η ζωή

Τη γλώσσα της αλήθειας, μίλησε προχτές η συνδικαλιστική ηγεσία των βιομηχάνων. Σχολιάζοντας λοιπόν, δημοσιεύματα του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία ο ΣΕΒ έδειξε την προεκλογική περίοδο προτίμηση στο ΠΑΣΟΚ και κατά συνέπεια έβαλε πλάτες στην αναρρίχησή του και πάλι στην κυβέρνηση, ο πρόεδρος του Συνδέσμου ξεκαθάρισε: "Εμείς δε στηρίζουμε πρόσωπα αλλά πολιτικές" και ακόμη: "τα όργανα που εκπροσωπούν τις παραγωγικές δυνάμεις, έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να παίρνουν θέση και να συντελούν στη διαμόρφωση της κατάλληλης πολιτικής".

Ιδιαίτερα εύγλωττες και αποκαλυπτικές οι δηλώσεις της ηγεσίας του ΣΕΒ και δε χρειάζονται τον παραμικρό σχολιασμό. Οπως και η απειλή, που εμμέσως πλην σαφώς, απηύθυναν προς τα ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια: Αν η επανεκλεγείσα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις, που έχει αναλάβει απέναντι στους βιομήχανους και το μεγάλο κεφάλαιο, τότε "θα υπάρξει πρόβλημα" και οι τελευταίοι θα άρουν την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους...!

Καθαρές λύσεις επαγγελλόταν ο Κ. Σημίτης, πριν μερικούς μήνες όταν διεκδικούσε την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο καθαρές κουβέντες εισπράττει τώρα και από τον ΣΕΒ. Ετσι είναι η ζωή...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ