Σάββατο 28 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προετοιμασίες αντιλαϊκής εφόρμησης

Νάτοι, πάλι, να μην ξέρουν τίποτα για το "φόνο"! Νάτοι, να σκίζουν τα ιμάτιά τους για τη χαοτική κατάσταση στο δημόσιο, για το τέρας της γραφειοκρατίας, για τις απερίγραπτες δηλαδή παρενέργειες της ρουσφετολογικής τους τακτικής στις προσλήψεις και στη στελέχωση υπηρεσιών..! Νάτοι, να ωρύονται ξανά για τους "άχρηστους" (!) υπαλλήλους, για τους "τεμπέληδες", που αυτοί και μόνο αυτοί ευθύνονται για το χάλι της Δημόσιας Διοίκησης..!

Γνώριμη, πολύ γνώριμη η τακτική τους. Τη χρησιμοποιούν κάθε φορά που ετοιμάζονται να χτυπήσουν "στο σταυρό". Και αυτή τη φορά αυτές ακριβώς τις προθέσεις σηματοδοτεί και η τοποθέτηση του Αλ. Παπαδόπουλου στο υπουργείο Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης, υπό τις επευφημίες του ΣΕΒ και υπό τις καθημερινές τυμπανοκρουσίες της ξεσκολισμένης σε κάτι τέτοια "Αυριανής".

"Προχώρα Αλέκο! Δε βαστάει ο κόσμος να τρέφει άλλους τεμπέληδες" (!), ωρύεται η Κουριάδα! Εμείς απλώς υπενθυμίζουμε τους πολλούς ανοιχτούς "λογαριασμούς" που έχει αφήσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σ' αυτό το μέτωπο και κυρίως τις ανοιχτές βολές κατά της ίδιας της μονιμότητας από τον ίδιο τον πρωθυπουργό στις 11 Ιούνη στο συμπόσιο του ΕΚΟΝΟΜΙΣΤ...

Η ΑΔΕΔΥ, αλήθεια, πού είναι;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ