Τρίτη 8 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Ολοι ετοιμοπόλεμοι

Μπατίστα, Νταμπίζας, Ζαγοράκης προπονήθηκαν χωρίς πρόβλημα χτες στην Κοπεγχάγη. Αισιοδοξία στην αποστολή. Δηλώσεις Πολυχρονίου

"Η ψαλίδα ανάμεσα στις ομάδες της Ευρώπης έχει κλείσει και δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές όπως παλιά. Προσωπικά αποκλείω την περίπτωση της ισοπαλίας, αφού η δική μου παράδοση στην ομάδα δείχνει ότι κερδίζω ή χάνω. Εύχομαι τη νίκη να πάρει ο καλύτερος". Αυτό δήλωσε ο Κ. Πολυχρονίου χτες στην Κοπεγχάγη.

Μετά από ένα κουραστικό ταξίδι, αφού για τεχνικούς λόγους άλλαξε την τελευταία στιγμή η εταιρία με την οποία "πέταξε" την Κυριακή η αποστολή για τη Δανία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός είδε με ικανοποίηση στη χτεσινή προπόνηση πως μπορεί να υπολογίζει όλους τους παίχτες. Οι Ζαγοράκης, Μπατίστα, Νταμπίζας, που αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα, έβγαλαν όλο το πρόγραμμα και έδειξαν έτοιμοι για τη μεγάλη "μάχη". Στην αποστολή εντάχθηκαν οι "ξενιτεμένοι" Δώνης, Τσιάρτας που πήραν μέρος στην προπόνηση. Στη συνέντευξη που έδωσε ο Κ. Πολυχρονίου επισήμανε πως "η προϊστορία των μεταξύ μας συναντήσεων δε μας δίνει πολλές ελπίδες από άποψης στατιστικής, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και εμείς θα παλέψουμε για κάθε δυνατό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι η νίκη, αλλά θα μας ικανοποιήσει και η ισοπαλία".

Χαρακτήρισε τους "Βίκιγκς" πολύ καλή ομάδα "τα αποτελέσματα της οποίας στο EYRO '96 δεν ανταποκρίνονται στην αξία της. Εχει παίχτες ικανούς να κερδίσουν κάθε αντίπαλο", τονίζοντας πως υπολογίζει όλη την ομάδα και όχι κάποιον ποδοσφαιριστή μεμονωμένα.

"Περίπου γνωρίζουμε την αντίπαλο μας και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε σε όποια τακτική εφαρμόσει ο Γιόχανσον. Οποιος κάνει τα λιγότερα λάθη είναι πιο κοντά στη νίκη" κατέληξε. Την αρχική ενδεκάδα θα οριστικοποιήσει μετά τη σημερινή προπόνηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ