Τρίτη 8 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
"Αποφασίζομεν και διατάσσομεν... "

Μέγα ολίσθημα του ΔΣ της ΠΑΕ, αφού σε χτεσινή του ανακοίνωση γνωστοποιεί ότι "με ομόφωνη απόφασή του, εντέλλονται μέχρι νεωτέρας άπαντες εις την ΑΕΚ, ανεξαρτήτως θέσης και ειδικότητας, να διακόψουν αμέσως την επικοινωνία με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ". Περιεχόμενο το οποίο μαζί με τη γλώσσα, δυστυχώς, παραπέμπει σε άλλες εποχές.

Μ' αφορμή δημοσιεύματα, τα οποία, κατά τη διοίκηση, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, κάποιοι εκδηλώνουν απωθημένα. Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αλλιώς η παραπάνω απόφαση, το έτος 1996 και όχι το 1967... Αν οι διοικούντες την ΑΕΚ έχουν στοιχεία για συνειδητή παραπληροφόρηση από ορισμένους, να τους κατονομάσουν. Η γενίκευση είναι χαρακτηριστικό ολοκληρωτικών απόψεων.

Τα παραπάνω δεν αλλάζουν παρά την προσωπική ανακοίνωση του Μ. Τροχανά, με την οποία επιχειρείται μια διπλωματική αναδίπλωση και ένα "λίφτινγκ". Ο πρόεδρος της ΑΕΚ υποστηρίζει ότι οι ρεπόρτερ δεν πρέπει ν' ανησυχούν για τις "αντικειμενικές συνθήκες άσκησης του λειτουργήματος" και πως όλοι θα συνεργαστούν μαζί τους. Επιμένει πάντως στις γενικές κατηγορίες, τους χαρακτηρισμούς και τη φιλοσοφία της πρώτης ανακοίνωσης.

Γ. Κ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ