Παρασκευή 8 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνέλευση ηλεκτρολόγων

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση πραγματοποιεί την Τρίτη 12 Νοέμβρη, στις 5μμ, η Ενωση Ηλεκτρολόγων Αττικής.Η Συνέλευση θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας και θα έχει σαν θέματα: Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής που θα διεξάγει τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης της Ενωσης.

Με ανακοίνωσή της η Ενωση, καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν καθολικά τόσο στη Συνέλευση, όσο και στις αρχαιρεσίες, επισημαίνοντας την ανάγκη ενδυνάμωσης του σωματείου, στις σημερινές δυσμενείς εξελίξεις για τους εργαζόμενους.

Οπως σημειώνεται, στα δυο χρόνια από τις προηγούμενες εκλογές, συνεχίστηκε και εντάθηκε η πολιτική μονόπλευρης λιτότητας, ενώ σύμφωνα με τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, η πολιτική αυτή θα είναι ακόμα πιο σκληρή σε βάρος των εργαζομένων. Ταυτόχρονα - επισημαίνεται - γίνεται προσπάθεια από τον ΣΕΒ και το διεθνές κεφάλαιο να καταργηθούν μια σειρά εργατικά δικαιώματα και την κατεύθυνση αυτή εξυπηρετεί με την πολιτική της η κυβέρνηση.

Υπογραμμίζει τις προσπάθειες του σωματείου σε καθημερινή βάση για την αντιμετώπιση της κατάστασης, τη συμμετοχή του στο συντονισμό δράσης σωματείων της Αθήνας, καθώς και την ενεργή συμπαράσταση σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις εργαζομένων, συνταξιούχων, αγροτών που πάλευαν για το δίκιο τους. Καταλήγοντας, καλεί σε συσπείρωση γύρω απ' το σωματείο και σε αγώνα για την ανατροπή της αντεργατικής και αντιλαϊκής πολιτικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ