Παρασκευή 15 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΡΙΗΜΕΡΟΣ ΓΙΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 23ΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ
και φωτίζει τους δρόμους του αγώνα

Στο κενό πέφτουν οι κάθε λογής ενέργειες υπονόμευσης και αμαύρωσης του φετινού γιορτασμού

Με εκδηλώσεις, που θα γίνουν σε όλα τα σχολεία της στοιχειώδους και μέσης εκπαίδευσης, αρχίζει σήμερα ο τριήμερος, επίσημος γιορτασμός της 23ης επετείου του Πολυτεχνείου. Γιορτασμός, ο οποίος θα κορυφωθεί με τη μεγάλη παλλαϊκή πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία την Κυριακή, 17 Νοέμβρη, στις 3 το μεσημέρι.

Κι ενώ, μια έρπουσα και εκφοβιστικού χαρακτήρα φημολογία έβρισκε - με τον ένα ή άλλο τρόπο - φιλόξενο χώρο προβολής σε ορισμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το πλήθος των ανακοινώσεων μαζικών φορέων και οι πάμπολλες εκδηλώσεις, που ήδη πραγματοποιούνται στην Αθήνα και σ' όλη τη χώρα, αναδείχνουν τον μόνο, αποτελεσματικό δρόμο περιφρούρησης του αντιιμπεριαλιστικού και δημοκρατικού περιεχομένου του γιορτασμού, αλλά και της πολύτιμης συμβολής του στις σύγχρονες συνθήκες: Αυτόν, της μαζικής και αγωνιστικής συμμετοχής του λαού και της νεολαίας. Της προβολής και διεκδίκησης των ανεκπλήρωτων και πάντα επίκαιρων αιτημάτων και οραμάτων του.

Χτες, στο χώρο του Πολυτεχνείου, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η εκδήλωση της Σπουδάζουσας της ΚΝΕ, ενώ σήμερα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του ΕΚΑ, με θέμα την ανεργία των νέων και αύριο, η εκδήλωση της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.


ΣΕΛ.  /PARA>

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ