Παρασκευή 15 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ
Κλήρωση για μεγάλους

Στα μέτρα των μεγάλων, ήταν η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Βόλεϊ. Αρης, Ορεστιάδα, Ολυμπιακός και Κτησιφών απέφυγαν αλλήλους και έτσι βρίσκονται πολύ κοντά στα ημιτελικά. Συγκεκριμένα η κληρωτίδα ανέδειξε χτες τα παρακάτω ζευγάρια: Ολυμπιακός - Αριστοτέλης Σκύδρας, Ορεστιάδα - Εσπερος, Αρης - ΠΑΟΚ, Κτησιφών - Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης είναι μονοί, όπως όλοι οι αγώνες μέχρι τώρα, και θα διεξαχθούν στις 18 Δεκέμβρη.

Μέχρι στιγμής η Ομοσπονδία δεν έχει αποφασίσει αν θα διεξαχθεί φάιναλ - φορ ή αν θα γίνει ημιτελική φάση και τελικός. Πάντως η ενδεχόμενη πρόκριση των τεσσάρων μεγάλων στους "4", αποτελεί μια ελκυστική πρόκληση για διεξαγωγή φάιναλ - φορ που προβλέπεται να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

  • Ντέρμπι σήμερα στην Α1 των γυναικών στο Χαλάνδρι όπου τα Βριλήσσια υποδέχονται στις 6μμ (απευθείας μετάδοση SUPER SPORT) τον Ιωνικό ΝΦ. Οι γηπεδούχες μετά την ήττα τους από τον ΠΑΟ θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στον αποδυναμωμένο Ιωνικό ΝΦ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ