Τρίτη 19 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 - 3
Εξω πάει καλά

"Καταρράκτης" ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα και από την Εδεσσα υποχρεώνοντας την τοπική ομάδα σε ήττα με 3 - 2. Ετσι οι "ερυθρόλευκοι" όχι μόνο παρέμειναν στην πρώτη θέση αλλά κατέρριψαν ένα οικείο ρεκόρ. Για πρώτη φορά στο επαγγελματικό πρωτάθλημα κάνουν το 5 στα 5 εκτός έδρας (το είχαν καταφέρει τελευταία φορά την περίοδο '73 - '74 που ο θεσμός ήταν "ερασιτεχνικός").

Το άσχημο ξεκίνημα των φιλοξενουμένων έγινε χειρότερο όταν ο Ανδρεάδης (9) έκανε το 1 - 0. Ομως η συνέχεια ήταν διαφορετική αφού οι παίχτες του Μπάγεβιτς πήραν τον... αέρα των γηπεδούχων. Από σέντρες του Γκώνια οι Αλεξανδρής (22), Ιβιτς (43) με κεφαλιά έκαναν το 1 - 2. Τα γκολ του πρωτοπόρου τριπλασίασε ο Αλεξανδρής με πλασέ (70) ενώ για τον Εδεσσαϊκό μείωσε ο Χασιώτης (83).

Ο διαιτητής Βαρούχας "κιτρίνισε" τους Ιβιτς, Γεωργάτο, Αμανατίδη, Ελευθερόπουλο.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Ράμπουσιτς, Φερεκίδης (56 Ρούμπενς), Σαμόλης, Παπαδόπουλος, Καραϊσαρίδης, Τσόπτσης (66 Μουρατίδης), Ανδρεάδης (82 Κουτάλος), Οικονομίδης, Καρατζιώτης, Σταφυλίδης, Χασιώτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελευθερόπουλος, Βαρεσάνοβιτς, Καραταϊδης, Νταμπίζας, Αμανατίδης, Καρασαββίδης, Γκώνιας (72 Καραπιάλης) Γεωργάτος, Αλεξανδρής (85 Γιαννακόπουλος), Ιβιτς (66 Κακλαμάνος), Τζόρτζεβιτς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ