Τρίτη 19 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΑΕΚ 1 - 1
Σκόνταψε στην Πάτρα

Τα λάθη και η επιπολαιότητα πληρώνονται. Η ΑΕΚ "πέταξε" δύο βαθμούς στην Πάτρα και αυτή είναι μια πραγματικότητα που οι όποιες διαμαρτυρίες για τον διαιτητή Αγγελάκη (αβάσιμες κατά τους περισσότερους) δεν την αλλάζουν. Οταν ένας παίχτης με την εμπειρία του Μανωλά αποβάλλεται (67) με δύο αδικαιολόγητες κίτρινες, δημιουργώντας αριθμητικό μειονέκτημα και όταν δέχεσαι γκολ για πολλοστή φορά από στημένη φάση, τότε χρειάζεται πρώτα αυτοκριτική.

Στο α ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν καθολική υπεροχή. Προηγήθηκαν νωρίς με τον Κωστή (14), είχαν δοκάρι με τον Βλάχο (25) και δεν αξιοποίησαν κάποιες ακόμα ευκαιρίες. Αντίθετα οι γηπεδούχοι στη μια από τις δύο προσπάθειες ισοφάρισαν με κεφαλιά του Καλά (27). Στην επανάληψη, ιδίως μετά το 67, έφτασαν πιο κοντά στη νίκη.

Την κίτρινη του διαιτητή Αγγελάκη είδαν ακόμα οι Κασάπης, Μπορμπόκης, Κετσπάγια.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Καρασάββας, Σαμαράς (23 Κομιανός), Χατζί, Αργυρόπουλος, Καλά, Ρούσσος, Κυριακόπουλος, Συρίγος (84 Κορδονούρης), Κλάιχ, Σαββίδης (85 Παλαπάνης), Βαϊτσης.

ΑΕΚ: Ατματσίδης, Μπορμπόκης, Κασάπης, Μανωλάς, Κωστένογλου, Βλάχος, Κετσπάγια, Σαβέφσκι, Μαλαδένης (62 Μπατίστα), Κωστής (82 Κοπιτσής), Νικολαϊδης (74 Μαρτσέλο).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ