Τρίτη 19 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
"Ιστορίες με βρικόλακες" στον Ηρακλή

Ακέφαλος και από πρόεδρο είναι από το Σάββατο ο Ηρακλής. Ο μεγαλοβιομήχανος Κ. Χαϊτογλου, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, έριξε την ευθύνη στους οπαδούς δηλώνοντας: "οι βρικόλακες και οι νεκροθάφτες της ηρεμίας του Ηρακλή, αυτοί που ζουν και υπάρχουν ως οπαδοί χάριν της ανωμαλίας, την οποία επιδιώκουν με πάθος, μπορούν να ησυχάσουν. Η παραίτησή μου είναι δεδομένη και αμετάκλητη". Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Κ. Χαϊτογλου ασκούσε την προεδρία με την οικονομική στήριξη Ελληνοαμερικανών παραγόντων, οι δραστηριότητες των οποίων στον ελληνικό χώρο παραμένουν άγνωστες.

Ο "γηραιός", που στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγωνίζεται σήμερα στην Ολλανδία κόντρα στην Ντεν Μπος, ουσιαστικά βρίσκεται και χωρίς προπονητή. Ο Τ. Ξουρίδας είναι υπηρεσιακός, οι Κιουμουρτζόγλου, Μαρκόπουλος αρνήθηκαν την πρόσκληση και οι Δενδρινός, Κυρίτσης φοβούνται να πουν το "ναι". Κάτω από αυτές τις συνθήκες οι αφορισμοί του Κ. Χαϊτογλου για τους λίγους φίλους της ομάδας, περισσότερο μπλέκουν παρά λύνουν το μυστήριο, γύρω από τα φετινά δρώμενα στο τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή.

  • Εξάλλου, στο πλαίσιο πάντα της 8ης αγωνιστικής του ευρωπαϊκού Κυπέλλου, ο Απόλλωνας Πάτρας αγωνίζεται στη Ρουμανία με αντίπαλο την Ουνιβερσιτατέα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ