Παρασκευή 29 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1-2
"Χρυσές" αντεπιθέσεις

"Παίξαμε με αντεπιθέσεις. Τα καταφέραμε όμως. Νομίζω ότι είχαμε και την τύχη μαζί μας". Τα λόγια του Ανδρέα Μιχαλόπουλου μετά το τέλος του αγώνα Αρη - Παναχαϊκής δίνουν την ακριβή εικόνα του αγώνα χτες στο Χαριλάου για το Κύπελλο. Η ομάδα της Πάτρας στημένη έξυπνα πήρε νίκη - χρυσάφι που τη φέρνει πολύ κοντά στην πρόκριση στους "8" του θεσμού. Αν και ο Αρης άνοιξε πρώτος το σκορ στο 17 με δυνατό βολέ του Μητσόπουλου δε... γέλασε τελευταίος. Δυο λεπτά αργότερα ο Βαϊτσης με ανάποδο ψαλίδι ισοφάρισε και οι δυο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το 1 - 1. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά, όμως Καρασάββας και δυστοκία στην τελική προσπάθεια δεν έφεραν το γκολ στους παίκτες του Στ. Διαμαντόπουλου. Οι Αχαιοί στο 89 πήραν τη μεγάλη νίκη με τη χρυσή αλλαγή του Μιχαλόπουλου, τον 22χρονο Ανδρέα Ανδρούτσο, με διαγώνιο σουτ. Ενα λεπτό πριν είχε αποβληθεί ο Ζαχόπουλος που ανέτρεψε τον Κλάιχ.

ΑΡΗΣ: Καρκαμάνης, Μαυρογενίδης (80 Νεϊζίνιο), Μητσόπουλος, Δέλας, Ζαχόπουλος, Λεκμπέλο (35 Πανόπουλος), Κωφίδης, Μιλόγεβιτς, Σιμόνοβιτς, Λιολίδης, Κούβαλης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Καρασάββας, Συρίγος (72 Ανδρούτσος), Κομιανός, Αργυρόπουλος, Κορδονούρης, Παλαπάνης, Κυριακόπουλος, Χατζής, Κλάιχ, Σαββίδης (40 Καμινιώτης), Βαϊτσης.

  • Μετά τον αγωνα εκατονπενήντα οπαδοί του Αρη έσπασαν τα τζάμια των αποδυτηρίων του Χαριλάου βρίζοντας παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας τους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ