Παρασκευή 29 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Το ξανασυζητάνε οι παίκτες

Εξελίξεις στο θέμα της αποχής που έχουν εξαγγείλει

Δείγματα υποχώρησης από την απόφαση για αποχή άφησαν να διαφανούν χτες οι εκπρόσωποι των παικτών, μετά τη συνάντησή τους με εκπροσώπους της ομοσπονδίας (Θ. Μπελιγράτης) και των σωματείων (Γ. Γλάρας). Οι Μ. Τριανταφυλλίδης, Δ. Ανδρεόπουλος και Α. Θεοδωρίδης δήλωσαν ότι θα συζητήσουν εκ νέου στο προεδρείο του συνδέσμου (ΠΑΣΑΠ) το θέμα της αποχής και θα ανακοινώσουν την απόφασή τους μέχρι την 1η Δεκέμβρη, πρώτη μέρα της εξαγγελμένης αποχής.

Από τη μεριά του ο Θ. Μπελιγράτης δήλωσε ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί, είτε με αποχή είτε χωρίς αποχή. "Δεν πρόκειται να δοθεί αναβολή", τόνισε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ. "Οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή (σ. σ. σήμερα) τέσσερις ερασιτέχνες που μαζί με τους δύο ξένους θα συμπληρώσουν εξάδα".

Πάντως στη διάρκεια της χτεσινής συζήτησης, οι παίκτες τόνισαν ότι δεν απέχουν μόνο για το θέμα του τρίτου ξένου, αλλά πρόβαλαν περισσότερο τα άλλα αιτήματά τους (ασφαλιστικό, προσφορά - αντιπροσφορά).

Οσον αφορά το παιχνίδι της Δευτέρας μεταξύ Αρη - ΠΑΟ, σύμφωνα με πληροφορίες οι παίκτες του γηπεδούχου θα κατέβουν να αγωνιστούν.

Ευρωπαϊκές μάχες

Στη μάχη του β γύρου του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Συνομοσπονδίας ρίχνονται από σήμερα ο Κτησιφών στους άνδρες και ο ΠΑΟ με το Φιλαθλητικό στις γυναίκες.

Οι ελληνικές ομάδες θα παλέψουν για την πρώτη θέση, που θα τους δώσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ο Κτησιφών μετέχει στον 11ο όμιλο στο Αμρισβίλ της Ελβετίας μαζί με τη γιουγκοσλαβική Μπουντουτσνόστ, τη βοσνιακή Μπίχατς και τη διοργανώτρια. Ο Κτησιφών, που θα παραταχθεί πλήρης, αντιμετωπίζει σήμερα τους Γιουγκοσλάβους (6.30μμ).

Ο Παναθηναϊκός στο Νόβο Μέστο της Σλοβενίας θα αντιμετωπίσει την αλβανική Τέουτα, τη Μαμέρ Λουξεμβούργου και τη διοργανώτρια. Σήμερα ξεκινά με την Τέουτα. Τέλος ο Φιλαθλητικός στη Σεζό της Ελβετίας παίζει με τη γιουγκοσλαβική Πόσταρ, την αλβανική Ελβασάν και τη διοργανώτρια. Πρώτο παιχνίδι με τις Αλβανίδες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ