Παρασκευή 20 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Οδοιπορικό στις στέπες με τον Στρογκόφ

Τη θεαματική κινηματογραφική μεταφορά του εξαιρετικού μυθιστορήματος του Ιουλίου Βερν "Μιχαήλ Στρογκόφ" της Καρμίνε Γκαλόνε μπορείτε να απολαύσετε σήμερα από την ΕΤ-2 στις 00.30. Με φόντο τις παγωμένες στέπες, παρακολουθούμε το οδοιπορικό του Στρογκόφ, τη γνωριμία του με τη γοητευτική Νάντια και την προσπάθειά του να φέρει ξανά την ειρήνη στη Σιβηρία, που είχε δεχτεί την επίθεση των τατάρων. Με τον Κουρτ Γιούργκενς.

Από το MEGA στις 22.51 "Ντετέκτιβ με ψηλά τακούνια" του Τζεφ Κάνιου. Πρόκειται για μια αστυνομική περιπέτεια, που αφηγείται τη ζωή και το ...έργο της πανέμορφης Βαρσόφκσι, η οποία δε διστάζει να χρησιμοποιήσει ακόμη και τη γοητεία της, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της. Και, φυσικά, σκοπός της είναι να ανακαλύπτει τους ενόχους, να τους αποκαλύπτει και να τους συλλαμβάνει. Μια μέρα μαθαίνει ότι δολοφόνησαν έναν παίχτη του χόκεϊ, με τον οποίον κάποτε ήταν ερωτευμένη. Ετσι αρχίζει την έρευνα και, τελικά, μαθαίνει ότι πίσω από τη δολοφονία υπάρχει μια μεγάλη συνωμοσία, που στοχεύσει στη δολοφονία και το χρήμα. Με την Κάθλιν Τέρνερ.

Από το MEGA στη 01.00 "Σύζυγοι" του Τζον Κασαβέτης.

Ο Χάρι, ο Αρτσι και ο Γκας είναι τρεις αχώριστοι φίλοι, τρεις συνηθισμένοι παντρεμένοι άνδρες. Ωστόσο, ο αιφνίδιος θάνατος του καλύτερού τους φίλου θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν πόσο τρωτοί είναι, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να αμφισβητούν το στόχο, τις αξίες και τις προτεραιότητες, που οι ίδιοι έχουν θέσει στη ζωή τους. Αρχίζουν να αισθάνονται ότι τα χρόνια περνούν και δεν έχουν γλεντήσει όσο θα έπρεπε. Με τον Μπεν Γκαζάρα, τον Πίτερ Φολκ και τον Τζον Κασαβέτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ