Σάββατο 21 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"1997 ευχές"

Πρωτότυπα είδη δώρων, με αισθητική και εικαστική άποψη, μπορείτε να βρείτε αυτές τις γιορταστικές μέρες σε πολλούς εκθεσιακούς χώρους της Αθήνας.

  • Εκθεση δώρων για τις μέρες των γιορτών, φιλοξενείται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου στην γκαλερί "Ζυγός" (Βασ. Σοφίας 65). Περιλαμβάνει μικρά λάδια, ακουαρέλες και τέμπερες των: Δ. Γιαννακόπουλου, Σ. Κουμπή, Ν. Κουρουνιώτη, Δ. Λουκόπουλου κ.ά. Επίσης, γλυπτά της Α. Βαμβάκου και του Ν. Καλαφάτη.Λιθογραφίες και μεταξοτυπίες των Σικελιώτη, Αθηναίου κ.ά. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή κάθε μέρα 10.30 πμ - 2 μμ και 6 μμ - 10 μμ. Το απόγευμα του Σαββάτου, την Κυριακή και το πρωί της Δευτέρας, δε θα λειτουργεί. Κλειστή θα είναι, επίσης, το απόγευμα της 24ης Δεκεμβρίου ως και την 26η του ίδιου μήνα.
  • Η αίθουσα τέχνης "Εποχές" (Κηφισίας 263, Κηφισιά, τηλ. 80.83.645) οργάνωσε και παρουσιάζει μέχρι τις 11 Ιανουαρίου, μία έκθεση προσφορά στους φιλότεχνους, με έργα μοναδικά και πολλαπλά σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, με σκοπό να δώσει την ευκαιρία για την απόκτηση ενός έργου σε λογική τιμή και τη λύση στο εορταστικό - κοινωνικό ή επαγγελματικό - δώρο.@Μία πολύ ωραία ιδέα για δώρο, είναι η προσφορά μιας λιθογραφίας ή μεταξοτυπίας του μεγάλου μας χαράκτη Τάσσου Αλεβίζου.Επιλεγμένα έργα του καλλιτέχνη κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων αριθμημένων και σφραγισμένων, που μπορείτε να προμηθευτείτε από την Εταιρεία Εικαστικών Τεχνών "Α. Τάσσος" ((Λ. Φωτιάδου 2, τηλ. 92.43.100) σε τιμές ιδιαίτερα προσιτές. Σημειώνουμε ότι πρόσφατα η Εταιρεία κυκλοφόρησε μία νέα μεταξοτυπία από το έργο του Τάσσου "Ναύπακτος" του 1951.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ