Σάββατο 21 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Πρόγραμμα ανασυγκρότησης στον Ολυμπιακό

Τα μέτρα Ιβκοβιτς για την ανάκαμψη στην ομάδα. Αισιόδοξος για το φάιναλ - φορ ο Σέρβος τεχνικός

"Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει έξι νίκες και να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλό του", δήλωσε χτες ο Ντ. Ιβκοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής δεν κρύβει την αισιοδοξία του για την πορεία των "ερυθρολεύκων", οι οποίοι σύμφωνα με τα λεγόμενά του μπορούν να φτάσουν στο φάιναλ φορ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ακόμα και χωρίς πλεονέκτημα έδρας. "Εφόσον βρούμε το ρυθμό μας, μπορούμε να προκριθούμε και σαν τέταρτοι. Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολο να ηττηθεί δύο φορές μέσα σε 48 ώρες", υπογράμμισε.

Ο Ντ. Ιβκοβιτς, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πειραϊκό, θα έχει σήμερα συζήτηση εφ' όλης της ύλης με τους παίκτες σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν οι αιτίες που η ομάδα παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ως πρώτα μέτρα, η διοίκηση αναμένεται σύντομα να συζητήσει με τους παίκτες των οποίων τελειώνουν τα συμβόλαια (Σιγάλας, Φασούλας), ώστε απερίσκεπτοι να ασχολούνται μόνο με την ομάδα, ενώ από το νέο χρόνο θα ισχύει και εσωτερικός κανονισμός, καθώς όπως είπε ο Σέρβος προπονητής, "το παιχνίδι με την Τσιμπόνα χάθηκε στο αεροδρόμιο και όχι στο γήπεδο", έχοντας κατά νου τον Κρ. Βελπ που κατέβηκε από το αεροπλάνο επειδή δεν είχε μαζί του το διαβατήριο. Ο Ντ. Ιβκοβιτς καταλόγισε και μία ανεξήγητη, όπως είπε, εχθρότητα των διαιτητών προς τον Ολυμπιακό, Για το λόγο αυτό προανήγγειλε σειρά επαφών με αξιωματούχους της ΦΙΜΠΑ.

Τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για τη Μαδρίτη όπου 24, 25 και 26 Δεκέμβρη θα αντιμετωπίσει διαδοχικά την ιταλική Σκαβολίνι, την τουρκική Εφές Πίλσεν και τη Ρεάλ, στο πλαίσιο του χριστουγεννιάτικου τουρνουά που διοργανώνει η τελευταία.

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι της μέρας, ο Απόλλωνας το Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ τον Παπάγου και η ΑΕΚ το Σπόρτιγκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ