Σάββατο 21 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΚ
Εστειλε μηνύματα...

Εκπλήξεις πρώτου μεγέθους επιφύλασσε η χτεσινή προπόνηση της ΑΕΚ, οι οποίες αν επαναληφθούν την Κυριακή στο γήπεδο θα προκαλέσουν σίγουρα θόρυβο. Την ίδια στιγμή που ο Ραβούσης ήταν στο Παρίσι (πιθανότατα μ' εντολή του) ο βοηθός του Αποστόλης Τόσκας απέκλειε απ' την 16άδα τον Χρήστο Μαλαδένη και στο εκπαιδευτικό διπλό, όπου συνήθως προβάρεται το σχήμα του επίσημου αγώνα, άφησε εκτός 11άδας τους Βλάχο, Νικολαϊδη.

Στην αριστερή πλευρά αγωνίστηκε ο Κασάπης, ως αμυντικό χαφ ο Βάιος Καραγιάννης και στην επίθεση ο νεαρός Καρτάλης. Πάντως λογικότερο θεωρείται αυτές οι αλλαγές να έχουν σκοπό το ταρακούνημα απ' το να εφαρμοστούν αύριο απέναντι στη Βέροια. Ετσι κι αλλιώς όμως επιβεβαιώνουν πως υπάρχει δυσαρέσκεια για τη συμπεριφορά κάποιων βασικών.

Αν και κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη, την Κυριακή μπροστά στους "κιτρινόμαυρους" φιλάθλους μάλλον θα παραταχθούν οι: Ατματζίδης, Κοπιτσής, Κασάπης, Ντόμπος, Κωστένογλου, Βλάχος, Κετσπάγια, Σαβέβσκι, Μαχαιρίδης, Κωστής, Νικολαϊδης. Λίγο πριν αναχωρήσει για την "πόλη του φωτός" ο Π. Ραβούσης δήλωσε: "Η Βέροια είναι πολύ καλή ομάδα. Παρά το γεγονός πως είναι νεοφώτιστη, διαθέτει έμπειρους παίχτες, ικανούς να δυσκολέψουν κάθε αντίπαλο. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και πειθαρχία για να πάρουμε αυτό που θέλουμε και δεν είναι άλλο απ' τη νίκη".

  • Αναβλήθηκε για την επόμενη Παρασκευή η απολογία της ΑΕΚ στον αθλητικό δικαστή για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου Γ. Κοσμά. Η Ενωση ζήτησε αντίγραφο της δικογραφίας, καθώς και της μήνυσης κατ' αγνώστων που υπέβαλε ο δημοσιογράφος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ