Τρίτη 31 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Ελλειμμα ενός δισ. και ηρεμίας...

Παθητικό στον "κορβανά", αλλά και την ηρεμία επιφύλασσε η προτελευταία μέρα του χρόνου για την ΑΕΚ. Στη ΓΣ η οποία έγινε χτες, ο ισολογισμός που κατατέθηκε είναι ελλειμματικός κατά περίπου 1 δισ. δρχ. αφού τα έσοδα ανέρχονται σε 1 δισ 379 εκατ. δρχ., ενώ τα έξοδα σε 2 δισ. 311 εκατ. δρχ. Παρά τις αντιρρήσεις που εκφράστηκαν ο ισολογισμός ψηφίστηκε.

Ο Γ. Γρανίτσας, πρόεδρος της ερασιτεχνικής και εκπρόσωπος των μετοχών του Γ. Φιλίππου (ιδιοκτήτη του ΤΑΚ) υποστήριξε πως το παθητικό είναι πρωτοφανές, θεώρησε τα έξοδα πολύ μεγάλα, όμως για λόγους δεοντολογίας, όπως είπε, δεν καταψήφισε. Απαντώντας ο Ν. Στράτος δικαιολόγησε τα έξοδα που περιλαμβάνουν μεταγραφές, ανανεώσεις συμβολαίων και άλλες τρέχουσες υποχρεώσεις.

Ομως το θέμα δεν έληξε εκεί. Το απόγευμα ο Μ. Τροχανάς εξέδωσε "φωτογραφική" ανακοίνωση στην οποία χρησιμοποιεί βαρύτατους χαρακτηρισμούς και... σαφέστατα υπονοούμενα. Κάνει λόγο για "βρικόλακες που βγήκαν απ' τον τάφο τους για να πετάξουν λάσπη" και προειδοποιεί: "Οχι τους "τσάτσους" αλλά τον ίδιο τον αρχιβρικόλακα ότι αυτή είναι η τελευταία του εμφάνιση. Διαφορετικά θα πάρουμε τα ξόρκια της Εθνικής Τράπεζας κι όχι μόνον και τον πάσσαλο των 50 δισ. "δανεικών και αγύριστων"".

Ο ιδιοκτήτης του "δικεφάλου" προσθέτει πως θα περιμένει "10-15 μέρες όποιον μπορεί ν' αποδείξει πως είναι έντιμος, διαθέτει νόμιμα χρήματα και ενδιαφέρεται ν' αγοράσει την ΠΑΕ και όχι να την αρπάξει. Κι όποιον είναι άτιμος, να συνεχίζει να ξεκοκαλίζει τ' απίθανα ποσά που άρπαξε από τις τράπεζες και να μας αφήσει ήσυχους"....

Η ΓΣ είχε και ανασύνθεση στο ΔΣ της ΠΑΕ. Πρόεδρος είναι και επίσημα ο δήμαρχος Καλλιθέας, Γ. Κυριόπουλος, αντιπρόεδρος ο Μάκης Αγγελόπουλος και διευθύνοντας σύμβουλος ο Ν. Στράτος, ενώ το συμπληρώνουν εννιά μέλη. Μετά από δική του επιθυμία δε συμπεριλήφθηκε ο Στράτος Γιδόπουλος που διατηρεί πάντως τις αρμοδιότητές του.

Διαπραγματεύσεις για Ανταμτσιουκ

Στο μεταγραφικό μέτωπο η ΑΕΚ εξακολουθεί τις αναζητήσεις μέσου. Οπως παραδέχτηκε ο Στρ. Γιδόπουλος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Λεχ Πόζναν για τον Ανταμτσιουκ (οι Πολωνοί ζητάνε περίπου 600.000 δολ. αλλά δε θ αρνηθούν τα περίπου 270.000 δολ. που αντιπροτείνει η ΑΕΚ). Αυτός όμως είναι επιθετικός και οι πληροφορίες θέλουν τον Οκόνσκι να έχει προτείνει τον 21χρονο Ζέγρος Κρουλ (μεσοεπιθετικός).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ