Τρίτη 31 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δλώνει πρόθυμος ο Μαχλάς

Συμφωνεί για μεταπήδησή του στον Πειραιά. Στα υπόψιν ο Μπαμπαντούντε που δοκιμάστηκε χτες

Ο Νίκος Μαχλάς αποτελεί το "κρυφό χαρτί" του Ντούσαν Μπάγεβιτς στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Ο δυναμικός φορ της Βίτεσε δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε απογευματινή εφημερίδα: "Δεν έχω καμία επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό. Είμαι επαγγελματίας και αν γίνει κάτι τέτοιο θα το συζητήσω. Τίποτα δεν αποκλείεται. Για να είμαι ειλικρινής, αν ήταν άλλες εποχές, δε θα ήθελα ούτε να το σκεφτώ. Τώρα είναι πολύ σημαντικό, αφού ο Ολυμπιακός έχει προπονητή τον Μπάγεβιτς", δήλωσε ο Κρητικός άσος που βρίσκεται στην Ελλάδα για να περάσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του.

Πάντως, ο Ντούσκο έχει ως πρωταρχικό του στόχο την ενίσχυση της ομάδας με κοινοτικό φορ, ενώ έχει κάνει τις σχετικές επαφές και περιμένει απαντήσεις. Ο Μαχλάς είναι η... έκπληξη, και, αν τελικά οι Πειραιώτες κινηθούν για την απόκτησή του, θα πρέπει να καταβάλουν στην ολλανδική Βίτεσε 300 εκατομμύρια δραχμές.

Στο μεταξύ, καλές εντυπώσεις άφησε ο 18χρονος Νιγηριανός επιθετικός ουγγρικής καταγωγής Τόμας Μπαμπαντούντε στο προχτεσινό φιλικό του Ολυμπιακού με τον Εθνικό Αστέρα (5 - 0), που έγινε κάτω από συνεχή βροχή στο Ρέντη. Ο νεαρός αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξε καλά στοιχεία: γρήγορος, τεχνίτης, καλή κίνηση με ή χωρίς την μπάλα, ομαδικός, όμως όχι τόσο δυνατός μέσα στην περιοχή: "Το ματς δεν έγινε για να δούμε αποκλειστικά αυτόν τον παίκτη, αλλά και να διατηρήσουμε την αγωνιστική ετοιμότητά μας", τόνισε ο Μπάγεβιτς και συνέχισε: "Είναι ένα ταλέντο, όμως δεν μπορεί να αποκτηθεί αυτή τη στιγμή. Θα προσπαθήσουμε να τον έχουμε όσο μπορούμε περισσότερο για να είμαστε σίγουροι για την αγωνιστική του αξία". Σε περίπτωση που ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" ανάψει το "πράσινο" φως για την απόκτησή του, θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα. Για την ιστορία, τα γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στους Καισαριανιώτες πέτυχαν οι Αλεξανδρής 3 και Νινιάδης, Γιαννακόπουλος.

Ο Ιλια Ιβιτς θα απουσιάσει και στο κυριακάτικο ματς με τον Πανηλειακό. Το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών έχει πέσει πάνω στον Σέρβο προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 12 Γενάρη στο "Νίκος Γκούμας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ