Πέμπτη 5 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"ΝΑΙ" στην πρόταση - πρόκληση του ΣΕΒ για αυξήσεις 4+σν4% (6,1% σε ετήσια βάση) αποφάσισε να πει, κατά πλειοψηφία, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ! Δε διστάζει μάλιστα να ισχυρίζεται ότι το 6,1% προστατεύει πλήρως το πραγματικό εισόδημα των εργαζομένων! (σελίδα 10).

ΟΙ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΕΣ συγκρούσεις των "συνιστωσών" της ΠΑΣΚΕ δεν επέτρεψαν και χτες την εκλογή προεδρείου στη ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ! (σελίδα 10).ΣΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗ του "περιορισμού της βλάβης" απ' τα ναρκωτικά κινούνται οι προτάσεις της Διαρκούς Επιτροπής των νεολαιών για τα ναρκωτικά, που τις παρουσίασε χτες σε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ. Ανοίγουν δρόμους για ακόμη μεγαλύτερη χειραγώγηση της νεανικής συνείδησης, καταγγέλλει η ΚΝΕ (σελίδα 9).

"ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ" προεδρείο αλλά με όσους... συναινούν, στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Κοζάνης (σελίδα 9).

ΓΙΑΦΚΑ ακροδεξιών με όπλα και χασίς αποκαλύφθηκε χτες από την Αστυνομία. Συνελήφθη ένας 49χρονος που στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για βομβιστικές ενέργειες (σελίδα 16).

ΠΟΙΝΙΚΗ δίωξη κατά παντός υπευθύνου για τη λειτουργία της παρατράπεζας στο λογιστήριο των φυλακών Κορυδαλλού ασκήθηκε χτες (σελίδα 16).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ