Τρίτη 24 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΧΩΡΙΣ συγκεκριμένη πολιτική τακτική όχι μόνο για τα κοινοτικά, αλλά και για τα εθνικά θέματα εμφανίστηκε χτες στις Βρυξέλλες η ελληνική αντιπροσωπεία (σελίδα 5).

Η ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ θα ανακοινώσει νέα διαδικασία για την επίλυση του Κυπριακού(σελίδα 6).

ΣΕ ΕΝΑΓΩΝΙΑ αναζήτηση προσχημάτων, για να δικαιολογήσει την αλλαγή πλεύσης της στο θέμα των εκλογών έχει επιδοθεί η ΝΔ (σελίδα 7).

ΚΥΡΩΘΗΚΕ χτες από τη Βουλή, σε μία μόνο συνεδρίαση, η συμφωνία της ΓΚΑΤΤ, αν και από όλες τις πτέρυγες του κοινοβουλίου επισημάνθηκαν οι αρνητικές έως καταστρεπτικές επιπτώσεις της συμφωνίας (σελίδα 6).

ΣΕ "ΒΗΜΑ" εξύμνησης της... κοινωνικής συναίνεσης μετατράπηκαν χτες από τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κτιρίου της ΓΣΕΕ (σελίδα 18).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ γραμμή πλεύσης θα συνεχίσει και το 1995 τη δράση του το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό δράσης που αποφάσισε στο ετήσιο συνέδριό του. Καταψήφισε η ΕΣΑΚ (σελίδα 18).

ΣΤΗ Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη αρχίζει η μάχη για την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης. Απεργία αύριο (σελίδα 19).

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ οι κινητοποιήσεις στα ΤΕΙ. Συγκέντρωση και πορεία σήμερα στην Πάτρα, απεργούν αύριο σε όλη τη χώρα οι καθηγητές (σελίδα 15).

ΑΝΑΒΟΛΗ σκοπιμότητας της δίκης των 55 αγροτών που κατηγορούνται για την πυρκαγιά στη νομαρχία Ηρακλείου τον Σεπτέμβρη του 1991 (σελίδα 15).

ΣΤΗ ΧΩΡΑ μας δεν υπάρχει προϋπολογισμός για την επανένταξη των απεξαρτημένων απ' τα ναρκωτικά νέων (σελίδα 22).

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ της Ελευσίνας έγιναν πολλές φορές εγκαίνια, αλλά η λειτουργία του δεν... εγκαινιάστηκε ακόμα. Επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Δ. Κουμπούρη (σελίδα 22).

ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ προσώπων στη διοίκηση της "Ολυμπιακής" επιχειρεί η κυβέρνηση να σκεπάσει τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργεί στη λειτουργία της εταιρίας η εφαρμογή του "προγράμματος εξυγίανσης" (σελίδα 23).

ΚΑΘΑΡΟ είναι το νερό της ΕΥΔΑΠ διαβεβαιώνουν και οι εργαζόμενοι στην εταιρία (σελίδα 23).

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ και επιφυλάξεις από τις αλλαγές στην απονομή της Δικαιοσύνης, που προβλέπει το νομοσχέδιο Κουβελάκη (σελίδα 32).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ