Σάββατο 14 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕ+ΔΚΙ
Καταιγίδα από ντέρμπι

Ολυμπιακός - Αρης και Κτησιφώντας - Ορεστιάδα στην αυλαία του πρώτου γύρου

Γκραν γκινιόλ φινάλε αναμένεται να έχει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος βολεϊ της Α1 των ανδρών, καθώς συγκρούονται μεταξύ τους οι τέσσερις από τις πέντε ομάδες που διεκδικούν την είσοδο στην προνομιούχο πρώτη τετράδα. Μόνος ήσυχος ο πρωτοπόρος ΠΑΟ, που παίζει σήμερα στις 8μμ στη Ν. Φιλαδέλφεια με τον αδύναμο φέτος Ιωνικό ΝΦ. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 4.30μμ στη Δραπετσώνα (απευθείας μετάδοση από το ΣΚΑ+ΔΚΙ) τον Αρη, που έχει χάσει έδαφος και θέλει οπωσδήποτε νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες του για το φάιναλ φορ. Στο ίδιο μήκος κύματος της αγωνίας ο Κτησιφώντας και η Ορεστιάδα, που συγκρούονται στις 5.30μμ στην Παιανία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 17β. πίσω από την Ορεστιάδα και τον Ολυμπιακό, που ισοβαθμούν με 18β. και θέλουν νίκη για να πιάσουν τους άλλους μνηστήρες του τίτλου. Ντέρμπι, όμως, δεν υπάρχουν στην κορυφή, αλλά και στην ουρά, όπως οι αγώνες Εθνικού Αλεξ. - Ιωαννίνων (7.30μμ), Εσπέρου - ΑΕΚ (Καλαμαριά 6μμ). Το πρόγραμμα συμπληρώνει το τοπικό ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ηρακλής (Τριανδρία 8μμ).

Η καταιγίδα των ντέρμπι "πλήττει" και την Α2 των ανδρών. Σήμερα στις 7.30μμ στην Ηλιούπολη η δεύτερη της βαθμολογίας Φιλία υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αήττητο Μίλωνα. Τα άλλα παιχνίδια: Κομοτηνή - Δημόκριτος (8μμ), Ζαφειράκης - Εβρος (6μμ), Πανελλήνιος - Φάρος (8μμ), Ιωνικός ΝΦ - Μακεδονικός (6.30μμ), Σέρρες - Ναυπηγεία (6μμ).

Οι γυναίκες

Χωρίς μεγάλο παιχνίδι η σημερινή 13η αγωνιστική στην Α1 των γυναικών, όπου το χαρακτηριστικό είναι ότι οι τρεις από τις τέσσερις προπορευόμενες ομάδες αγωνίζονται εκτός έδρας. Ο Παναθηναϊκός παίζει στην Κοζάνη στις 12.00, ενώ την ίδια ώρα ο Ιωνικός ΝΦ παίζει στο Βύρωνα. Τα Βριλήσσια στις 6μμ παίζουν στο Μετς με τον Αγ. Σώστη. Τα άλλα παιχνίδια: Φιλαθλητικός - Πανελλήνιος (Κατσάνειο 6μμ), Αρης - Δραπετσώνα (6μμ), Σίρις - Νίκη Αλεξ. (12.30).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ