Παρασκευή 20 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Στα σύνορα της φαντασίας

"Πιο δυνατός από το διάβολο",μια κοινωνική ταινία του Τζον Χιούστον σε σενάριο Τρούμαν Καπότε, θα προβληθεί από το SEVEN X στις 21.00. Μια δυνατή περιπέτεια, που αφηγείται την ιστορία τριών τυχοδιωκτών, που θέλουν να κατακτήσουν μια πλούσια περιοχή της Αφρικής. Με τους: Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ, Τζένιφερ Τζόουνς.

Από το STAR στις 23.10 "Το τρίγωνο της αμαρτίας" του Τζέφρι Μπελ.

Μια σύγχρονη ιστορία, περσινής παραγωγής, που αφηγείται τη σχέση και έλξη δυο αδελφιών με μια γοητευτική νέα γυναίκα. Με τους Γουίλιαμ Μακαναμάρα και Ελίζαμπεθ Σου.

Από την ΕΤ - 2 στις 22.00 "Στα σύνορα της φαντασίας" του Αντρέ Ντελβό.

Μια παράξενη ταινία, που εξετάζει το πάθος και τη φαντασία, η οποία δεν αφήνει κανέναν ανέγγιχτο. Ενας σεναριογράφος επιχειρεί να κάνει σενάριο το χρονικό ενός ερωτικού σκανδάλου, που είχε σοκάρει και προκαλέσει το κοινό αίσθημα όταν είχε γνωστοποιηθεί. Η συγγραφέας του χρονικού αρνείται να συνεργαστεί με τον σεναριογράφο και δηλώνει ότι οι ήρωες είναι πλάσματα της φαντασίας της. Δηλαδή, ότι η νεαρή πιανίστα και ο κατά 2Ο χρόνια μεγαλύτερος της δικαστής από τη Νάπολη δεν υπήρξαν ποτέ. Είτε υπήρξαν, είτε ήταν κατασκευάσματα της φαντασίας της, ο έρωτας τους θα ξαναζήσει, οι ήρωες θα υπάρξουν, το πάθος θα ξαναζωντανέψει και το παρόν θα μετατραπεί σε αιώνιο παρόν χωρίς μέλλον. Με την Φανί Αρντάν και τον Βιτόριο Γκάσμαν.

Από το MEGA και πάλι, στην 01.10 "Η ιστορία του στρατιώτη" του Νόρμαν Τζούισον.

Μια αστυνομική, δραματική ταινία, που εστιάζει το ενδιαφέρον της στη δολοφονία ενός μαύρου λοχία στη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο διακεκριμένος, επίσης μαύρος, στρατιωτικός δικηγόρος, που θα αναλάβει την υπόθεση και θα την ερευνήσει, θα διαπιστώσει στο τέλος ότι το θύμα ήταν ένας μοχθηρός άνθρωπος που περιφρόνησε την καταγωγή του.

Τέλος, από τον ΑΝΤΕΝΝΑ, κανείς δεν έχει καταλάβει αυτή την εμμονή στις πιο ακατάλληλες ώρες να προβάλλονται οι καλές ταινίες, στις 02.15 "Η εξαφάνιση" του Ρότζερ Γιανγκ. Η ταινία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Μπράιαν, που εξαφανίστηκε ενώ πήγαινε με το αυτοκίνητό του από τον Καναδά στο Κολοράντο. Αφού αποχαιρέτησε την οικογένειά του και έφυγε με το φορτηγάκι του, από τότε δεν έδωσε σημεία ζωής. Με τους: Ελεν Μπέρστιν και Ρόμπερτ Πρόσκι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ