Παρασκευή 10 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Δε θα πουληθεί σε ιδιώτες!

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στον ΟΛΘ, ενάντια στην επικείμενη ιδιωτικοποίηση

Απεργιακές κινητοποιήσεις ξεκινούν από τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης,ζητώντας να μην ιδιωτικοποιηθεί ο ΟΛΘ συνολικά, ή τμήματα του Οργανισμού καθώς και με άλλα οικονομικά και θεσμικά αιτήματα.

Οι εργαζόμενοι τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία και θα ακολουθήσει 48ωρη στις 20 και 21 Φλεβάρη, ενώ έχουν αποφασίσει να απέχουν επ' αόριστο από κάθε εργασία τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, καθώς και να μη κάνουν υπερωρίες.

"Υπάρχει ένα πακέτο προτάσεων του Συλλόγου μας, τόνισε στο "Ρ" ο πρόεδρος των εργαζομένων στο λιμάνι Σ. Κοντός,που η διοίκηση φρόντισε να αγνοήσει ενώ μιλάει για εκσυγχρονισμό του λιμανιού. Ζητάμε να αλλάξει ο Κανονισμός λειτουργίας, να ληφθούν μέτρα για την υγιεινή και την ασφάλεια και να δοθούν ικανοποιητικές αυξήσεις στα επιδόματα ειδικών συνθηκών".

Για το ζήτημα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΘ και όλη τη φασαρία που έχει γίνει γύρω από το θέμα, ο Σ. Κοντός μας είπε: "Είμαστε ενάντια σε κάθε μορφή ιδιωτικοποίησης. Θεωρούμε ότι ο ΟΛΘ είναι εθνικής σημασίας και δεν μπορεί να δοθεί σε ιδιώτες. Αλλωστε είναι επικερδής, βιώσιμος και επιτελεί τεράστιο κοινωνικό έργο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ