Τρίτη 28 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Απεργούν οι λιθογράφοι

Προειδοποιητική, πανελλαδική απεργία πραγματοποιούν σήμερα Τρίτη, 28 Φλεβάρη οι λιθογράφοι, απαντώντας στην αδιαλλαξία των εργοδοτών που απέρριψαν όλα τα αιτήματά τους για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας του 1995. Στις 10.30 το πρωί θα γίνει συγκέντρωση των απεργών στο θέατρο ΑΛΑΜΠΡΑ, για να συζητηθεί η παραπέρα κλιμάκωση του αγώνα τους.

Στάση εργασίας

Στάση εργασίας από τις 7.00 μέχρι τις 10.00 σήμερα Τρίτη πρωί, πραγματοποιούν οι λιμενεργάτες του Πειραιά, για την υπογραφή ικανοποιητικής σύμβασης εργασίας και τη βελτίωση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στο λιμάνι. Στις 7.00 το πρωί θα γίνει συγκέντρωση των εργαζομένων στο Ικόνιο, στο σημείο της γερανογέφυρας.

Απεργία τραπεζοϋπαλλήλων

Ολοκληρώθηκε χτες η 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην τράπεζα American Express και αρχίζει σήμερα, Τρίτη 28 Φλεβάρη, η δεύτερη διαδοχική 48ωρη απεργία που αποφάσισε να πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Προσωπικού, για την ανάκληση της απόλυσης του προέδρου του. Στις 8.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των εργαζομένων στο κεντρικό κατάστημα της τράπεζας.

Συνέλευση στο ΜΕΤΡΟ

Γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη, το παράρτημα εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, στις 11.30 το πρωί στα γραφεία του Συνδικάτου. Οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία των οικοδόμων και αύριο θα συζητήσουν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους για την υπογραφή ικανοποιητικής συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Ημερίδα για γυναίκες

Η γραμματείαΓυναικών της ΓΣΕΕ διοργανώνει ημερίδα στα πλαίσια του 28ου Συνεδρίου, αύριο 1 Μάρτη στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ, στην οποία θα συζητηθούν τα θέματα της απασχόλησης των γυναικών, της ανεργίας, των προβλημάτων των ξένων εργατριών και της συμμετοχής των γυναικών στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Συνέλευση συνταξιούχων

Αύριο Τετάρτη, 1 Μάρτη, θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Συνδέσμου συνταξιούχων του δημοσίου, στην αίθουσα "Τριφύλλειο Μέγαρο Κυθήρων" (Θεμιστοκλέους 5, 7ος όροφος).

Συνέλευση

Την Πέμπτη 2 Μάρτη, θα πραγματοποιηθεί η απολογιστική συνέλευση της Ενωσης Λιμενεργατών του Οργανισμού Λιμένα Πειραιώς, στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Πειραιά.

Σύσκεψη Εργατικών Κέντρων

Στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου του 28ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, πραγματοποιείται περιφερειακή σύσκεψη εργατικών κέντρων την Πέμπτη 2 Μάρτη, στην Ελευσίνα. Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος τα Εργατικά Κέντρα Αθήνας, Πειραιά, Ελευσίνας, Λαυρίου, Μεγάρων, Σαλαμίνας, Κορίνθου, Λουτρακίου, Κιάτου, Νέας Ιωνίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ