Τρίτη 7 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αναβαπτίστηκε ο Λίμπρεχτς

Με προεδρική στήριξη πλέον ο Τάις Λίμπρεχτς συνεχίζει το έργο... αναστήλωσης του Ολυμπιακού! Χτες στα γραφεία της ΠΑΕ έγινε σύσκεψη όπου ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε συζητήσεις με το επιτελείο του γιά την πορεία της ομάδας. Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε όπως γιά το θέμα του Ρασίντ Γεκινί ο Ολυμπιακός να καταγγείλει το Νιγηριανό φορ στην ΦΙΦΑ γιά αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Πριν την έναρξη του συμβουλίου ο κ. Κόκκαλης τόνισε μεταξύ άλλων: "Καυτηριάζω τις αποδοκιμασίες του κόσμου σε βάρος του προπονητή και του Τσαλουχίδη. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Θέλω να δηλώσω ξανά ότι ο Λίμπρεχτς θα είναι στο τιμόνι του Ολυμπιακού μέχρι το 1996 όπου και λήγει το συμβολαιό του". Ο Ολλανδός τεχνικός την ερχόμενη Πέμπτη θα ενημερώσει το ΔΣ γιά την ως τώρα πορεία της ομάδας.

Δεν γυμνάστηκε χτες ο Πέτρος Πασσαλής που αιθάνεται πόνους στους προσαγωγούς. Ο Εδεσσαίος μέσος ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και δεν θα λάβει μέρος στο αυριανό φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Στο ματς αυτό ο Λίμπρεχτς θα δώσει την ευκαιρία σε παίκτες που έχουν λίγα ματς στα πόδια τους.

Από 300.000 δραχμές εισέπραξαν χτες οι παίκτες των ερυθρολεύκων. Το πόσο αντιστοιχεί σε μισθό Γενάρη και πληρωμή ενοικίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ