Τρίτη 7 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
Αναταραχή στον ΠΑΟΚ

Με παραίτηση απείλησε ο Απ. Οικονομίδης. Γκρίνια μετά την ήττα από τον ΠΑΟ. Εσπασε μια 15χρονη παράδοση. Κινδυνεύει ο Βράνκοβιτς για αντιαθλητική του ενέργεια

Μια δυσμενή παράδοση 15 χρόνων κατάφερε να "σπάσει" το περασμένο Σάββατο ο Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι" του Ευθύμη Κιουμουρτζόγλου κέρδισαν στο Αλεξάνδρειο τον ΠΑΟΚ με 77-68. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Νίκος Οικονόμου που πέτυχε 22 πόντους με στατιστική για όσκαρ. Στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα ξέσπασε γκρίνια σε βάρος του προέδρου Απόστολου Οικονομίδη που "απείλησε" με παραίτηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικέφαλος είχε πολλά αγωνιστικά προβλήματα, αφού ο Μπούλαρντ δεν έπαιξε λόγω ίωσης, ενώ οι Κόρφας, Σάβιτς ήταν τραυματίες. Στα μελανά σημεία του αγώνα η αψυχολόγητη ενέργεια του Στόγιαν Βράνκοβιτς που ανταπέδωσε κάποιο κέρμα που δέχτηκε από την εξέδρα. Ο Κροάτης είναι πολύ πιθανό να κληθεί από τον αθλητικό δικαστή για αυτή του τη χειρονομία.

Στο Ειρήνης και Φιλίας ο Ολυμπιακός με το... μυαλά του στο δύσκολο αγώνα με τη Λιμόζ δε δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Απόλλωνα Πάτρας με 84-64Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο Γιούρι Ζντοβτς "έκλεψε" τη νίκη από το Περιστέρι. Ο Σλοβένος στο τελευταίο δευτερόλεπτο με κοντινό σουτ λύτρωσε τον Ηρακλή που επικράτησε με 64 - 63.

Ο Φάνης Χριστοδούλου ήταν όλα τα... λεφτά στη Νέα Σμύρνη.

Ο Πανιώνιος δε δυσκολεύτηκε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα από το Παγκράτι (81-62) που πλέον βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση.

Βυθίσατε τον... Ουίγκινς. Η εντολή του Μέμου Ιωάννου έπιασε... τόπο

και ο Τόνι Γουάιτ οδήγησε εκ τους ασφαλούς στην επίθεση τους Θεσσαλονικείς που πέρασαν αλώβητοι από τα Πατήσια (75-70).

Από την κόλαση στον... παράδεισο. Ο λόγος για τους Αμπελόκηπους που ενώ στο πρώτη ημίχρονο έχαναν με 39-26 κατάφεραν να βρουν το... κουράγιο να γυρίσουν το παιχνίδι και να κερδίσουν τελικά τη μαχητική Δάφνη με 76-70.

Ο κατήφορος της ΑΕΚ συνεχίστηκε και στη Λάρισα. Η τοπική ομάδα με χαρακτηριστική άνεση κέρδισε 92-69 με ηγέτες τους δύο ξένους Τσίτουμ και Ορτιθ που στην πρώτη του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα εντυπωσίασε. Ο Βλάντο Τζούροβιτς τα έβαλε ανοιχτά με τον Μπλάκμαν που ήταν απελπιστικά άστοχος, ενώ ο πρόεδρος Μιχάλης Λεφάκης "κλαίει" τα λεφτά που δαπάνησε για τον διαφημισμένο "μαθουσάλα" του ΝΒΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ