Τετάρτη 8 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ-ΠΑΟ
Πράξη Νο2, Ευρωπαική

Οι Θεσ/νικείς υποδέχονται για δεύτερη φορά σε πέντε μέρες τους πράσινους που καίγονται για δύο βαθμούς(9.45μμ-ΑΝΤ1).

Με στόχο να πάρει τη ρεβάνς τη ήττας στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ σήμερα υποδέχεται στο Αλεξάνδρειο γιά δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από μιά εβδομάδα τον Παναθηναικό. Με... ανοικτούς λογαριασμούς πλέον οι δυό μονομάχοι θα προσπαθήσουν ο καθένας από την πλευρά του να διεκδικήσει τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ θέλει γιά δυό λόγους την επικράτηση. Πρώτα να ανακτήσει το χαμένο του γόητρο από την ήττα στο πρωτάθλημα και δεύτερο να ελπίζει έστω και σε θαύμα γιά την κατάκτηση της 4ης θέσης του ομίλου. Στην αντίπερα όχθη οι "πράσινοι" με ηθικό ακμαιότατο θέλουν τους δυό βαθμούς γιά να εξασφαλίσουν την πρώτη προνομιούχο θέση στον όμιλο. Ας δούμε όμως τι κλίμα επικρατεί στα δυό στρατόπεδα αρχής γενομένης από τους γηπεδούχους:

Στον δικέφαλο ο Σάκης Λάιος θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Τζον Κόρφα, όμως θα εχει τον Πέτραγκ Στογιάκοβιτς. Ο Σάβιτς θα ξεκινήσει με ένεση. Αναφερόμενος στο ματς ο κόουτς των Θεσσαλονικιών υποστηρίζει: "Αλλο το ματς του πρωταθλήματος άλλο αυτό. Ελπίζω να βρούμε το ρυθμό μας και να φτάσουμε στη νίκη. Η ήττα μας έχει πεισμώσει ακόμη περισσότερο και ελπίζω ότι θα πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα." Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος Απόστολος Οικονομίδης σε μιά προσπάθεια να φέρει τον κόσμο στο Αλεξάνδρειο έβαλε φτηνό εισητήριο γενικής εισόδου 1500 δραχμών.

Με ανεβασμένη ψυχολογία οι παίκτες του Ευθύμη Κιουμουρτζόγλου πιστεύουν ότι θα ζευγαρώσουν τις νίκες τους. Ο άνθρωπος που καθάρισε τον ΠΑΟΚ το περασμένο Σάββατο ο Νίκος Οικονόμου δηλώσε: "Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Αν αγωνιστούμε με το ίδιο πάθος νομίζω ότι θα φύγουμε νικητές από το Αλεξάνδρειο."

Στον αγωνιστικό τομέα ο ΠΑΟ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και θα παραταχθεί πλήρης. Οσον αφορά τον Στόγιαν Βράνκοβιτς υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μακάρι...

Ο αγώνας αρχίζει στις 9.45μμ και θα μεταδοθεί ζωντανός από την τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ