Τετάρτη 8 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΤΑΛΙΑΙΤΑΛΙΑ
Ενας διαφορετικός αγώνας

Με εκδηλώσεις και μηνύματα κατά της βίας επιστρέφουν στα γήπεδα την Κυριακή οι Ιταλοί ποδοσφαιριστές

Με μήνυμα ειρήνης προς τους φιλάθλους επιστρέφουν στα γήπεδα μετά την αποχή διαμαρτυρίας κατά της "γενοκτονίας της Κυριακής" οι Ιταλοί ποδοσφαιριστές. Θα το απευθύνουν την Κυριακή λίγο πριν την έναρξη των αγώνων οι αρχηγοί των ομάδων.

Οι ομάδες θα συγκεντρωθούν στη γραμμή της σέντρας την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, η οποία θα καθυστερήσει κατά πέντε λεπτά. Στο διάστημα αυτό οι αρχηγοί θα απευθύνουν έκκληση να σταματήσουν επιτέλους τα φαινόμενα βίας.

"Μήνυμα" προς τους... συναδέλφους τους απηύθυναν ήδη και οι απανταχού της χώρας ομάδες των σκληροπυρηνικών "ούλτρας" καλώντας τους να αποφεύγουν τις ακρότητες. Παρ' όλα αυτά ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της ΙταλίαςΜάριο Πεσκάντε δήλωσε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών, διευκρινίζοντας ότι παραμένει ανήσυχος με το πρόβλημα του χουλιγκανισμού.

Στο μεταξύ στο Μιλάνο οι αρχές Ασφαλείας βρίσκονται σε γενικό συναγερμό ενόψει της έλευσης 2.000 Αγγλων χούλιγκαν για το σημερινό επαναληπτικό του Σούπερ Κυπέλλου Ευρώπης μεταξύ Μίλαν - Αρσεναλ (1-1 στο Λονδίνο).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ