Τετάρτη 15 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικά ρεύματα

Βασισμένη στις "αισθήσεις" και την ατμόσφαιρα της κλασικής κιθάρας, είναι η συναυλία του Νότη Μαυρουδή,που θα φιλοξενηθεί απόψε (8.30μμ) στην αίθουσα συναυλιών "Φίλιππος Νάκας" (Ιπποκράτους 41). Θα παρουσιαστούν συνθέσεις ανέκδοτες, καθώς και άλλες από τη δισκογραφία του, που ανήκουν στη λόγια δημιουργία, ερμηνευμένες από τους τραγουδιστές Γ. Σαμσιάρη, Αν. Αλεξοπούλου και Αθ. Καραταράκη.Εργα για κλασική κιθάρα και τραγούδια σε ποίηση Οδ. Ελύτη και Κ. Καναβούρη.Ο Ν. Μαυρουδής θα παρουσιάσει διαχρονικά τη μουσική του και θα στηριχτεί στην κιθάρα του. Μαζί του θα συμπράξουν οι μουσικοί: Π. Μάργαρης, Χρ. Ζερμπίνος, Β. Παπαδημητρίου καιΜ. Τσακίρη.

Ο "Μάγος κοιτάζει την πόλη" και η πόλη δίνει τη δυνατότητα στα Υπόγεια Ρεύματα να παρουσιάσουν ζωντανά τον πρώτο τους δίσκο, αυτή τη φορά στοΚαφεθέατρο (Κοδριγκτώνος 2). Από αύριο και μέχρι τις 19 του Φλεβάρη στις 10.30 το βράδυ, οι: Γρ. Κλιούμης, Κ. Κοντοβάς, Γ. Κυριακός, Δ. Αργύρης, Π. Μεταλληνός και Μ. Τσατσούλης,θα τραγουδήσουν μαζί σας τη "Νατάσα", το"Κινέζικο πορτρέτο", "Κοιτάς μακριά", αλλά και άλλα τραγούδια από το νέο τους δίσκο.

Ενα πρωτότυπο ποδηλατοδρόμιο, θα φιλοξενηθεί για τέσσερις μέρες στο "Ραβάναστρον" (Βαρβάκη 10). Από αύριο και μέχρι την Κυριακή, παρόντες στο γνωστό χώρο θα είναι ο "Μανώλης Φάμελλος και οι ποδηλάτες".Με μαντολίνα και ακορντεόν, με βιολιά και με κιθάρες, με κρουστά και μπάσο, εγγυώνται ένα"ταξίδι" χωρίς κενά αέρος, αλλά με βουτιές στα σύννεφα.

Ο Αλέξανδρος Δήμας και η Μαρία Βουμβάκη,μαζί στο "Μετρό" (Γκύζη και Κάλβου 83). Αύριο, αλλά και την Παρασκευή στις 10.30 το βράδυ, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα, κατά τη διάρκεια του οποίου εξερευνούν τα κοινά σημεία και τις αντιθέσεις τους. Μαζί τους οι μουσικοί: Ν. Γάλλος, Κ. Αναστασόπουλος, Λ. Τσακίρης, Χ. Ευκαρπίδης και Κ. Παπακωστόπουλος.

Στο χώρο "Λαμπυρίδες" (Λαγουμιτζή και Δεληγιάννη 4), φιλοξενείται από σήμερα (11μμ) ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος.Θα ερμηνεύσει τραγούδια Ελλήνων συνθετών και ποιητών από το χώρο του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού. Μαζί του οι: Ν. Λόλης, Μ. Κακέπης, Αγ. Μαραγκού, Αλ. Κακέπης.Σολίστ στο μπουζούκι ο Ηλ. Αμάξης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ