Πέμπτη 23 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Χωρίς άγχος

Αμφίβολη η συμμετοχή Τζόνσον - Φασούλα

Να και ένα παιχνίδι χωρίς άγχος για τον Ολυμπιακό. Εχοντας εξασφαλίσει την προνομιούχα δεύτερη θέση του Β ομίλου, οι "Πειραιώτες" αγωνίζονται στις 21.45 στη Βαρκελώνη (ζωντανή μετάδοση ΣΚΑ+ΔΚΙ), κόντρα στην τοπική ομάδα. Για την Μπαρτσελόνα το παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από ζωής ή θανάτου. Ακόμα κι αν νικήσουν τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να περιμένουν τα αποτελέσματα των αγώνων Μπανταλόνα - Μπολόνια και Τσιμπόνα - Εφές Πίλσεν για να κάνουν τους υπολογισμούς τους και να δουν αν προκρίνονται.

Παρά την κόπωση από τα τελευταία συνεχή δύσκολα παιχνίδια, ο Αλ. Βολκόφ βρήκε το λόγο για τον οποίο ο Ολυμπιακός θα πρέπει να διεκδικήσει τη νίκη. "Θέλουμε να παίξουμε καλά εναντίον της Μπαρτσελόνα, ώστε να αποκτήσουμε και πάλι αυτοπεποίθηση, ενόψει των δύσκολων συναντήσεων που έπονται",

υπογράμμισε. Στην πραγματικότητα, αν ο Ολυμπιακός χρειάζεται τη νίκη, είναι για να διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου σε περίπτωση που η Λεβερκούζεν αιφνιδιάσει τη Λιμόζ, αποφεύγοντας έτσι τον Παναθηναϊκό στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Στο αγώνα του Α γύρου ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 99 - 78. Σε σύγκριση με εκείνο το παιχνίδι, εκτός από τους Σιγάλα, Μπακατσιά, ενδέχεται να μην έχει στη δύναμή του και τους Τζόνσον, Φασούλα, οι οποίοι αν και ακολούθησαν την αποστολή, δηλώνουν τραυματίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ