Σάββατο 25 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Ψηλός ή... κοντός;

Σε δίλημμα ο Μπάγεβιτς για Δημητριάδη - Κετσπάγια. Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Ξάνθη. Συνοικιακό ντέρμπι Απόλλωνα - Πανιώνιου στη Ριζούπολη

Μια θέση στην 11άδα προβληματίζει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Σκόντα στην Ξάνθη. Ποιος θα είναι ο παρτενέρ των Χρήστου Κωστή, Δημήτρη Σαραβάκου στην επίθεση; Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο ψηλός Βασίλης Δημητριάδης θα είναι ο "εκλεκτός" του Ντούσκο, αφού ο... κοντός Τιμούρ Κετσπάγια, που ξεκίνησε στον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό, δεν ικανοποίησε και μάλλον θα είναι στον πάγκο. Η πιθανή ενδεκάδα της Ενωσης θα αποτελείται από τους: Ατματζίδη, Κοπιτσή, Καραγιάννη, Μανωλά, Σαμπανάτζοβιτς, Βλάχο, Σαραβάκο, Σαβέβσκι, Κωστή, Κασάπη, Δημητριάδη ή Κετσπάγια.

Στην αντίπερα όχθη ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τους Καραγεωργίου (εξέτισε την ποινή του), Γιουργούση (αποθεραπεύτηκε) και τον Αγγελο Βιλανάκη, που πήρε άφεση.... αμαρτιών από τον κόουτς. Αντίθετα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μίτεφ. Πιθανή 11άδα για την Ξάνθη: Γιουργούσης, Ιωσηφίδης, Ζεκερίδης, Καραγεωργίου, Χαλκίδη, Κεχαγιά, Μαρτσέλο, Εγγελίδη, Βιλανάκη, Τζάτζο, Βρύζα. Αναφερόμενος στο ματς ο τεχνικός της Σκόντα τόνισε μεταξύ άλλων: "Αναμφίβολα η αποστολή μας είναι δύσκολη απέναντι σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ. Θα παίξουμε πειθαρχημένα και επιθετικά, ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου".

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 3μμ και θα μεταδοθεί ζωντανός από το ΦΙΛΜΝΕΤ.

Απόλλωνας - Πανιώνιος

Μισή ώρα αργότερα στις 3.30μμ θα γίνει ο δεύτερος αγώνας που ανοίγει την αυλαία της 21ης αγωνιστικής. Στη Ριζούπολη ο Απόλλωνας φιλοξενεί τον Πανιώνιο. Ο Γιάννης Παθιακάκης θα έχει στη διάθεσή του τους Μήνου, Ποζαπαλίδη που εξέτισαν την ποινή τους. Ετσι οι κυανόλευκοι θα αρχίσουν τον αγώνα με τους: Μήνου, Ποζαπαλίδη, Κεφαλά, Ιωάννου, Βιντζηλαίο, Κλόπα, Πικουλίδη, Μπάρνιακ, Κοβάσεβιτς, Νικολαφιδη, Αλέξη.

Στο στρατόπεδο του Πανιωνίου υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία λόγω των πολλών απουσιών. Συγκεκριμένα θα λείψουν οι τιμωρημένοι Τόγιας, Κουρμπανάς, Φαμέλης, Κατσιαμπής, καθώς και οι τραυματίες Βλάχοβιτς, Κούσουλας. Ο Ρουμάνος προπονητής των κυανέρυθρων Εμεριχ Γένεϊ θα ξεκινήσει με τους: Αμπαδιωτάκη, Χρονόπουλο, Κλείσαρη, Μάντζιο, Βόκολο, Τζανετή, Πάντιτς, Φύσσα, Μουρατίδη, Ναλιτζή και Ντεμολάρι.

Α. ΠΑΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ