Σάββατο 25 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Πέφτουν οι μάσκες

Στην αποκριάτικη Πάτρα συγκεντρώνεται σήμερα το ενδιαφέρον της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 του πόλο, όπου διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του τοπικού Ναυτικού Ομίλου και του Ολυμπιακού.

Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θα δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα για τη νίκη που θα φέρει τον ένα από τους δυο πιο κοντά στην κορυφή. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο της Πάτρας και θα αρχίσει στις 20.00.

Αντίθετα, η πρωτοπόρος Γλυφάδα, αν και δοκιμάζεται στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΟΦΘ, αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσει. Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στο Ποσειδώνειο θα αρχίσει στις 16.00.

Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής είναι: ΚΟΠΙ - Χίος (Ηλύσιο 13.00), Βουλιαγμένη - Κέρκυρα (Αγ. Κοσμάς 15.30), Χανιά - Ηρακλής (Χανίων 18.00), Εθνικός - Ηλυσιακός (Πειραιάς 18.00).

Εξάλλου, διεξάγεται σήμερα και αύριο στην πισίνα του ΕΑΚΚΑ στο Μαρούσι το Χειμερινό Πρωτάθλημα Καταδύσεων Ανδρών και Γυναικών. Το πρόγραμμα: Σήμερα: 1 μέτρο (Α), 3μ (Γ), Σταθερό (Α).

ΚΥΡΙΑΚΗ: 1μ (Γ), 3μ (Α), Σταθερό (Γ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ