Τρίτη 19 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Επεσε πάνω στην προβλήτα

Εντεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν χτες, από την πρόσκρουση του φέρι μποτ "Απόστολος" στην προβλήτα του λιμανιού της Σουβάλας

Εντεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν,ευτυχώς όχι σοβαρά, όταν χτες στις 9 το πρωί το φέρι μποτ "Απόστολος" προσέκρουσε στην προβλήτα, στο λιμάνι της Σουβάλας στην Αίγινα,κατά τη διάρκεια των χειρισμών πρόσδεσής του. Το πλοίο είχε φύγει από το λιμάνι της Αίγινας με προορισμό τον Πειραιά και μετέφερε 100 συνολικά επιβάτες.

Στο σκάφος, που μετέφερε και 30 ΙΧ σημειώθηκαν υλικές ζημιές, ενώ τα 9 από τα 11 άτομα που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αίγινας για παροχή Α' Βοηθειών και οι υπόλοιποι επιβάτες προωθήθηκαν στον Πειραιά με το φέρι μποτ "Αφαια".Οι Α. Ποταγά και Α. Αμύραλη οι οποίες υπέστησαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο του Πειραιά και όπως διαπιστώθηκε δε διατρέχουν κίνδυνο.

Από τη Λιμενική Αρχή Αίγινας που διενεργεί την προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου. Οι ελαφρά τραυματισμένοι επιβάτες, οι οποίοι δεν κρατήθηκαν στο Κέντρο Υγείας, είναι οι: Μ. Σιμιγδάλα, Α. Καλημέρη, Α. Μπάου, Α. Αμυραλή, Ε. Αμυραλής, Ι. Κάρης, Β. Κάρη, Α. Ποταγά, Δ. Ασλάνη και δυο μέλη του πληρώματος, οι Σ. Νάσης και Ν. Διαλόζης. Το πλοίο σύμφωνα το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας θα μεταφερθεί στα Αμπελάκια για επισκευές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ