Πέμπτη 2 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 63-61
Αλλο Αλεξανδρής, άλλο Τόμιτς

Ο Τόμιτς δεν είχε την ψυχολογία του Αλεξανδρή και ο Ολυμπιακός δε διπλασίασε χτες τις αποτυχίες του. Ο νεαρός πλέι μέικερ δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος διαμόρφωσε το τελικό 63-61, βάζοντας τη σφραγίδα για μία ακόμα φορά σε κρίσιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Λίγο νωρίτερα, χρειάστηκε να κάνει ένα τραγικό λάθος ο Μπ. Πρέλιεβιτς. Ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, στην τελευταία επίθεση της ομάδας του κι ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 61-61, έχασε την μπάλα και μαζί την ευκαιρία να πανηγυρίσει τη μεγαλύτερη φετινή νίκη της ομάδας του. Η ευθύνη της ήττας δε βαρύνει πάντως τον ίδιο, αλλά τους ψηλούς της ομάδας του, που ηττήθηκαν κατά κράτος από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Είκοσι ένα ριμπάουντ λιγότερα μάζεψαν από τους αντιπάλους τους. Και να πεις ότι τους λείπει το μπόι! Ο Σάβιτς προσπάθησε μόνος του, ενώ ήταν τραγική η παρουσία του Μπούλαρντ, που δείχνει απροσάρμοστος με την ελληνική πραγματικότητα.

Ο Ολυμπιακός, που για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε κουρασμένος, είχε κορυφαίους τους Τζόνσον, Τάρλατς, ενώ για πρώτη φορά ο Γ. Ιωαννίδης χρησιμοποίησε μόνο έξι παίκτες. Στο τέλος, χρέωσε το δραματικό φινάλε στους διαιτητές, μιλώντας διά στόματος Ολλανδού για παίκτες και ομάδες που απολαμβάνουν ασυλία από τη διαιτησία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζόνσον 18 (1), Νάκιτς, Φασούλας 13, Τόμιτς 10 (1), Τάρλατς 12, Βολκόφ 10.

ΠΑΟΚ: Μαματζιόλας, Γιαννούλης 2, Πρέλιεβιτς 22 (3), Μπαλογιάννης, Κόρφας, Γαλακτερός 11, Σάβιτς 12, Ρεντζιάς, Μπούλαρντ 6.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ