Πέμπτη 2 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΛΑΡΙΣΑ - ΕΔΕΣΣΑ+ΔΚΙΚΟΣ 0-2
Σαν στο σπίτι του

Φαρμακερή αποδείχτηκε τελικά η τρίτη φετινή ήττα της Λάρισας από τον κακό της δαίμονα, Εδεσσαϊκό, που τη νίκησε μέσα στο σπίτι της με 2-0 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Θεσσαλική ομάδα έπεσε θύμα του άγραφου νόμου του ποδοσφαίρου αφού ενώ έχασε αρκετές φορές την ευκαιρία στο Α ημίχρονο να σημειώσει κάποιο τέρμα απέναντι στον μαζικά αμυνόμενο Εδεσσαϊκό. Η αστοχία των Θεσσαλών έδωσε το δικαίωμα στους παίκτες του Εδεσσαϊκού να ξεθαρρέψουν και τελικά να φύγουν με το εισιτήριο της πρόκρισης από τη Λάρισα.

Μετά από ένα αμυντικό πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Εδεσσαϊκού βγήκαν μπροστά και μόλις στο 47 άνοιξαν το σκορ με τον Παπαδόπουλο αγκαλιάζοντας έτσι την πρόκριση. Στο 65 ο Μπορμπόκης έγραψε το 2-0 βάζοντας και τυπικά ταφόπλακα στα όνειρα των Λαρισαίων για διάκριση μέσω του Κυπέλλου.

ΛΑΡΙΣΑ: Γεωργίου, Μουρατίδης, Μητσιμπόνας, Νασιάκος, Ταξιάρχης, Στόικα, Προβίδας, Ντα Σίλβα, Μίλος, Νικολάου (46 Τσακμακίδης), Εμπε.

ΕΔΕΣΣΑ+ΔΚΙΚΟΣ: Νεοφώτιστος, Τσόπτσης, Παπαδόπουλος, Λαδιάς, Μπορμπόκης, Τσολάκοβιτς, Καστανιώτης, Θεοδωρίδης, Κότσιφας (80 Χαραλάμπους), Κόλεφ(Αλεξανδρίδης 25), Καραϊσαρίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ