Σάββατο 11 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αρωμα Ευρώπης στο Ηράκλειο

Η αυλαία της 23ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α εθνικής ανοίγει σήμερα με τον αγώνα που θα γίνει στο Ηράκλειο ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Αρη. Οι δυο ομάδες διεκδικούν με αξιώσεις την έξοδό τους στην Ευρώπη και το γεγονός αυτό προσδίδει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη συνάντηση.

Ο Ευγένιος Γκέραρντ δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Παυλόπουλο, ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή των Τζουγκάνοβιτς, Θωμαφιδη που είναι τραυματίες. Αναφερόμενος στο ματς ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων: "Η θέση του Αρη είναι πλασματική. Είναι ομάδα με έμπειρους παίκτες που συνθέτουν ένα ομοιογενές σύνολο. Αν αγωνιστούμε σοβαρά και πειθαρχημένα θα φτάσουμε στη νίκη".

Στο στρατόπεδο της ομάδας της Θεσσαλονίκης επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση του αγώνα στην Κρήτη. Ο Γιώργος Φοιρός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα αγωνιστικό και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα. Ο Ελληνας τεχνικός είπε: "Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Αν περάσουμε χωρίς απώλειες από το Ηράκλειο θα έχουμε ακέραιες τις ελπίδες μας για έξοδο στην Ευρώπη". Ο αγώνας αρχίζει στις 3μμ και θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση από το ΦΙΛΜΝΕΤ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ