Σάββατο 11 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Τρικυμία στη Χίο

Η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Γλυφάδα

Στη Χίο συγκεντρώνεται σήμερα το ενδιαφέρον της 10ης αγωνιστικής στην Α1 του πόλο, όπου ο τοπικός Ναυτικός Ομιλος αντιμετωπίζει τη Γλυφάδα σε ένα κρίσιμο για το μέλλον των γηπεδούχων παιχνίδι. Η ομάδα του Δημήτρη Σελετόπουλου θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, ώστε να ξαναβρεί έτσι τον χαμένο εαυτό της των πρώτων αγωνιστικών. Σε αντίθετη περίπτωση μια νέα ήττα θα βάλει σε μπελάδες τη Χίο όσον αφορά την άμεση επαφή της με την κορυφή.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι φιλοξενούμενοι, μετά τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο, αναζητούν ένα επιτυχές αποτέλεσμα ώστε να ισορροπήσουν κάπως τα πράγματα. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16.00 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ - 1.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής είναι: Πάτρα - Ποσειδώνας (20.00), Χανιά - Εθνικός (18.00), Ολυμπιακός - Κέρκυρα (15.30), Ηλυσιακός - ΟΦΘ (Ιλίσιο 18.00). Αναβάλλεται το παιχνίδι Ηρακλής - Βουλιαγμένη.

Μπαρτσελόνα - Βουλιαγμένη

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου θυμίζει ο σημερινός αγώνας της Βουλιαγμένης με την Μπαρτσελόνα. Και αυτό γιατί τόσο η ήττα της ελληνικής ομάδας στο πρώτο παιχνίδι στο Μαρούσι με 10 - 5 όσο και η δυναμικότητα της ισπανικής ομάδας δεν επιτρέπουν στη Βουλιαγμένη ούτε τη σκέψη για ένα θαύμα. Στόχος πάντως της ομάδας του Χοσέ Μπράσκο Κατά είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση, ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή, ομολογουμένως, αξιόλογη ευρωπαϊκή της πορεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ