Πέμπτη 21 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΜΙΝΙΟΝ
"Αραχνιάζουν" τα ράφια του

Παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις του ιδιοκτήτη του, η έλλειψη εμπορεύματος συνεχίζεται και οι εργαζόμενοι ανησυχούν

Ενα περίπου μήνα μετά τις διαβεβαιώσεις του ιδιοκτήτη του ΜΙΝΙΟΝ προς τους εργαζόμενους, ότι σύντομα θα ερχόταν νέο εμπόρευμα στο κατάστημα, τα ράφια παραμένουν άδεια, μεγαλώνοντας την ανησυχία των εργαζομένων, αλλά και την αναξιοπιστία του ιδιοκτήτη. Μάλιστα, έντονες ελλείψεις παρουσιάζονται σε είδη που έχουν μεγάλη κατανάλωση αυτή την εποχή, όπως είναι τα σχολικά, αθλητικά και τα αντίστοιχα τμήματα παρουσιάζουν απογοητευτική εικόνα.

Στο μεταξύ εκκρεμεί η πραγματοποίηση τριμερούς συνάντησης με τον υπουργό Εργασίας, ενώ το επιχειρησιακό Σωματείο τονίζει ότι αυτή είναι ανάγκη να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα. Το Σωματείο για τη μέρα που θα οριστεί η συνάντηση έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει τρίωρη στάση εργασίας και πορεία των εργαζομένων προς το υπουργείο, προκειμένου να διατρανώσουν τα αιτήματά τους για συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης, διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Την ίδια στιγμή που οι εργαζόμενοι της επιχείρησης αντιμετωπίζουν προβλήματα, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων απουσιάζει από τις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης. Μάλιστα, η πλειοψηφία της διοίκησης (ΠΑΣΚΕ), αφού δεν κατάφερε να "χτυπήσει" το Σωματείο του ΜΙΝΙΟΝ στις αρχαιρεσίες, επιχειρεί να το κάνει τώρα χρησιμοποιώντας άλλα μέσα. Συγκεκριμένα, πριν περίπου ένα μήνα η πρόεδρος του Σωματείου Κάτια Νικολάου,ενώ βρισκόταν σε διακοπές, έλαβε κλήση για ανάκριση στην οποία αναγραφόταν ότι μηνυτής είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Α. Φραγκόπουλος.Η συνδικαλίστρια επικοινώνησε με το ανακριτικό γραφείο ζητώντας προθεσμία λίγων ημερών προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα, όταν όμως επέστρεψε την ενημέρωσαν ότι η μήνυση έχει παραπεμφθεί σε ποινικό δικαστήριο και αναμένεται η εκδίκασή της! Να σημειώσουμε ότι το σωματείο δε γνωρίζει καν το κατηγορητήριο!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ