Τρίτη 18 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΜΕΤΑ την ολοκλήρωση των λεγόμενων "προεδρικών" εκλογών στην κατεχόμενη Κύπρο, το ερχόμενο Σάββατο, αναμένεται ότι ο ΓΓ του ΟΗΕ και οι ΗΠΑ θα αρχίσουν νέα προσπάθεια για απευθείας συνομιλίες μεταξύ της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς (σελίδα 8).

ΟΠΩΣ ήταν αναμενόμενο, η ΠΓ του "ΣΥΝ", διατηρώντας τα προσχήματα, εξέδωσε ομόφωνη απόφαση κατά της πρότασης του Λ. Κύρκου για ομοσπονδία με το ΠΑΣΟΚ (σελίδα 5).

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ η επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας στους πυρηνικούς τυχοδιωκτισμούς των ΗΠΑ (σελίδα 7).

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ πρόσωπα εμφανίστηκαν χτες ξαφνικά και έπιασαν δουλιά στο ΠΡΟ - ΠΟ, ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί η απόλυση χιλιάδων συμβασιούχων, οι οποίοι καταγγέλλουν τις ρουσφετολογικές πρακτικές των αρμοδίων (σελίδα 16).

ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ απορρίπτουν τα σενάρια της πλήρους απελευθέρωσης του ωραρίου των νυχτερινών κέντρων και ζητάνε να ισχύσει η συμφωνία που προβλέπει λειτουργία μέχρι τις 3 π.μ. το χειμώνα και μέχρι τις 4 π.μ. το καλοκαίρι (σελίδα 16).

ΧΩΡΙΣ αγρότες, αλλά με συμπαραστάτη την κυβέρνηση, γιόρτασαν το ΚΙΛΕΛΕΡ οι υπονομευτές της εξέγερσης των αγροτών (σελίδα 18).

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ αναμένει τους επιβάτες της ΟΑ κατά τη διάρκεια των ημερών του Πάσχα, καθώς η κυβέρνηση δεν επέτρεψε την πρόσληψη εκτάκτων για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της περιόδου (σελίδα 18).

ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ το πάρκο τους οι κάτοικοι του Φαλήρου, της Καλλιθέας και του Μοσχάτου, που με μία ακόμα κινητοποίηση είπαν "όχι" στην κατασκευή καζίνο στο Φλοίσβο (σελίδα 19).

ΑΠΕΡΓΙΑ στον ορίζοντα. Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ αποφάσισαν να αρχίσουν απεργιακές κινητοποιήσεις τις πρώτες μέρες του Μάη, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ότι τους εμπαίζει (σελίδα 19).

ΚΟΡΥΦΗ του παγόβουνου, ο λογαριασμός Λογοθέτη στο Δήμο Πειραιά. Οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις καταγγέλλουν συνολικότερα προβλήματα οικονομικής κακοδιαχείρισης (σελίδα 19).

ΜΑΚΕΛΕΙΟ στην άσφαλτο και αυτό το Σαββατοκύριακο. Να μπει ένα τέλος σ' αυτόν τον "πόλεμο", ζητά το ΚΚΕ (σελίδα 20).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ