Πέμπτη 6 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Θέλει να γίνει ... πρωθυπουργός

"Εχω την εντύπωση ότι η χτεσινή τουλάχιστον εξαγγελία από πλευράς του (σ. σ. του Α. Παπανδρέου) ότι θέλει να γίνει πρωθυπουργός άμεσα, αποκλείει κάτι τέτοιο"!

Πρόκειται για δήλωση - απάντηση του Γ. Λιάνη σε ερώτηση που του υποβλήθηκε χτες από τον ΑΝΤΕΝΝΑ, αν πιστεύει ότι χρειάζονται αντιπρόεδροι στην κυβέρνηση. Και σημασία δεν έχει τι πιστεύει για τους αντιπροέδρους ο υφυπουργός Αθλητισμού, σημασία έχει τι πιστεύει για το διάγγελμα Παπανδρέου. Και ως προς το τελευταίο η "εντύπωσή του" είναι ότι ο Α. Παπανδρέου "θέλει να γίνει πρωθυπουργός άμεσα"!

Ομως ο υφυπουργός προχώρησε παραπέρα. Αφού αναφέρθηκε στα αναγραφόμενα για τις σχέσεις Αν. Λιβάνη - Δ. Λιάνη και υπερθεμάτισε για το "άψογον", επανήλθε. Ρωτήθηκε λοιπόν μήπως στις σχέσεις των δυο, αν δεν υπάρχουν τριβές, υπάρχουν "προβλήματα που δημιουργούνται στην άσκηση των ρόλων τους". Και απάντησε: "Δε θα το απέκλεια"... Μια συμβουλή. Ας μην ξαναεπιδοθεί ο υφυπουργός στο ρόλο του συνηγόρου υπεράσπισης. Οι προσπάθειές του έχουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ