Σάββατο 30 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Τύχη - βουνό η ΑΕΚ

Η κληρωτίδα χαμογέλασε στην ΑΕΚ. Η ομάδα του Ντουμίτριου Ντουμιτρίου έπεσε στα... μαλακά με αντίπαλο την άγνωστη Ντίναμπουργκ από τη Λετονία (πρώτο ματς εντός στις 18 Σεπτέμβρη και ο επαναληπτικός στις 2 Οκτώβρη). Μολαταύτα ο Ρουμάνος τεχνικός ζήτησε σοβαρότητα: "Δεν έχω ακριβή εικόνα αυτής της ομάδας. Επί του παρόντος ψάχνουμε στο χάρτη να δούμε πού βρίσκεται αλλά και να οργανώσουμε το ταξίδι της ρεβάνς. Είμαστε το φαβορί, όμως πρέπει να προσέξουμε γιατί η υπέρμετρη αισιοδοξία ίσως μας βγει σε κακό".

Σύμφωνα με τον πρόεδρο Αλέξη Κούγια αλλά και το σύνολο των παικτών, η Ενωση όχι απλώς πρέπει να προκριθεί αλλά και να σημειώσει δυο νίκες ώστε να δώσει πόντους και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά με τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος στην Τούμπα, ο Ρουμάνος κόουτς δε θα έχει στη διάθεσή του τον Χρήστο Μαλαδένη και ενδεχομένως τον Αντον Ντόμπος που θα είναι μάλλον στον πάγκο: "Εχουμε μεγάλη επιθυμία για επίσημα ματς και οι παίκτες μου είναι ετοιμοπόλεμοι. Θέλουμε τη νίκη και θα είναι πολύ καλό αν τα καταφέρουμε. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστεί πάντα", υποστήριξε ο Ντούντου για τη μάχη με τον ΠΑΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ