Σάββατο 30 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Από την αρχή ο Στραντλ

Στη Ν. Σμύρνη ανοίγει σήμερα η αυλαία του 19ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος της Α' Εθνικής όπου ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Στο στρατόπεδο των πρασίνων υπάρχει η αισιοδοξία για καλή εμφάνιση που θα συνοδευτεί και από την πρώτη νίκη προκειμένου έτσι να ανοίξει με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Ξαφνικό πρόβλημα όμως προέκυψε χτες με τη συμμετοχή του Γ. Σ. Γεωργιάδη αφού ένιωσε τράβηγμα στο πόδι και η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη. Σε περίπτωση που δεν μπορέσει τελικά να παίξει τη θέση του θα πάρει ο Κώστας Κωνσταντινίδης.

Επίσης ο Στραντλ απ' ό,τι φαίνεται θα πάρει τη θέση του Δημήτρη Σαραβάκου και αυτό γιατί ο προπονητής των πρασίνων Βασίλης Δανιήλ φοβάται ότι η παρουσία του "μικρού" θα ανάψει τα πνεύματα, αφού ως γνωστό το καλοκαίρι βρέθηκε ένα βήμα πριν την ένταξή του στον Πανιώνιο.

Πιθανή ενδεκάδα: Βάντζικ, Αποστολάκης, Γ.Χ. Γεωργιάδης, Γκούμας, Κολιτσιδάκης, Κωνσταντινίδης, Λαγωνικάκης, Βαζέχα, Στραντλ, Μίκλαντ, Κόλα. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 20.00 ("Super sport").


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ