Κυριακή 14 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πλούσιο πρόγραμμα συζητήσεων

Αναπόσπαστο μέρος των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ είναι οι συζητήσεις για τα κύρια θέματα που απασχολούν το λαϊκό κίνημα αυτήν την περίοδο. Το πρόγραμμα αυτών των συζητήσεων που θα γίνουν στην εξέδρα "συζητήσεων και νεανικής δημιουργίας", έχει ως εξής:

Την Πέμπτη:

- Στις 7.30 μμ:

"Πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά: πρόοδος ή συντήρηση;".Συμμετέχουν: Κ. Μάτσα,διευθύντρια του "18 ΑΝΩ", Χ. Πουλόπουλος,διευθυντής του ΚΕΘΕΑ, Ελ. Ζαφειρίου,γραμματέας του ΕΣΥΝ και Λαζ. Μυλωνάς,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στις 8.30 μμ, (στο χώρο της Παιδείας):

"Η επίθεση του κεφαλαίου στους νέους εργαζόμενους και οι θέσεις των κομμουνιστών". Συμμετέχουν: Κ. Μυτιληνιού,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, Π. Σοφός,γραμματέας του ΕΚΑ, Γ. Κομνηνός,γραμματέας του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας και Φ. Κοντογιαννάτος,μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Μετάλλου "Προμηθέας".

Την Παρασκευή, στις 8.00 μμ:

"Για τους αγώνες των εργαζομένων στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ενωση".Συμμετέχουν: Χάινς Κάατς,από το βιομηχανικό συνδικάτο μετάλλου IGM Γερμανίας, Σταν Βαν Χίλε,συνδικαλιστής της "Ρενό" Βελγίου, Αλέν Προυβένγκ σιδηροδρομικός συνδικαλιστής της CGT Γαλλίας, Β. Μπούτας,μέλος της Πανθεσσαλικής Επιτροπής των Αγροτών και ένας συνδικαλιστής ναυτεργάτης.

Το Σάββατο:

- Στις 6.30 μμ:

"Τοπική Αυτοδιοίκηση διεκδικητική, μαχητική για το λαό με το λαό".

- Στις 6.30 μμ, (στο χώρο της παιδείας):

Συζήτηση - ενημέρωση με τους μαθητές για "τα νέα μέτρα στην παιδεία".Συμμετέχουν: Θ. Τζιαντζής,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Σ. Σάββας,οργανωτικός γραμματέας της ΟΛΜΕ και ο Δ. Σταματελάτος,καθηγητής.

Την Κυριακή, στις 6.00 μμ:

- "Ολυμπιάδα 2004".Συμμετέχουν: Χρ. Κόφφας,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και καθηγητής των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, Στ. Τζωρτζής,ειδικός γραμματέας Συλλόγου Ολυμπιονικών και Λ. Παπακώστας,Ολυμπιονίκης στο άλμα εις ύψος.

  • Επίσης στο χώρο της Διεθνούπολης θα γίνουν και άλλες συζητήσεις με εκπροσώπους κομμουνιστικών, αριστερών, προοδευτικών οργανώσεων νεολαίας απ' όλο τον κόσμο, που θα συμμετέχουν στο Φεστιβάλν καθώς και συζήτηση για τους ξένους εργάτες στην Ελλάδα με εκπροσώπους συλλόγων μεταναστών στη χώρα μας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ